Hi ha gent en aquest món que té sort. Que viu d'una manera acomodada, que no li falta de res, que pot permetre's grans i petits luxes. No parlem només de diners, no. També de temps lliure. Llevar-te un dia pel matí, fer les maletes i fotre el camp a una destinació molt llaminera. En ple mes de gener, un dimecres, per exemple. Això és vida. És el que ha fet Juan del Val Roca, fill de 20 anys de la presentadora Nuria Roca i el seu inseparable Juan del Val​. Aquest homenot, estudiant de Màrqueting i Publicitat, ha fet un parèntesi en el seu calendari lectiu per agafar un vol i marxar a descobrir Amsterdam. La capital dels Països Baixos té atractius irresistibles: canals, tulipes, bicicletes... Bé, deixem-ho en diversió, en general. I adreçada a adults, a més a més.

Juan ha viatjat en companyia d'una amiga i, pel que hem trobat a les diferents xarxes socials de tots dos, s'ho estan passant d'allò més bé. No és pas estrany, qui no ha fet una escapada com aquesta i ha gaudit cada segon de l'aventura, oi? Joventut, diví tresor. Hem trobat algunes de les activitats del seu full de ruta: jugar al billar, llogar bicis, anar en tren des de l'aeroport de Schiphol al centre de la ciutat... Tot fetén

Juan del Val Roca en Amsterdam Instagram
Juan del Val Roca a Amsterdam / Instagram
Juan del Val Roca billares Amsterdam Instagram
Juan del Val Roca en uns billars a Amsterdam / Instagram
Juan del Val Roca tren Holanda Tik Tok
Juan del Val Roca en tren a Holanda / Tik Tok

El vestuari de Juan del Val Roca sempre crida l'atenció

Si el viatge ens ha cridat l'atenció, però, no ha estat precisament pel contingut que estan pujant a les xarxes mentre passegen pel Districte Roig, la Plaça Dam o el Vondelpark. Una imatge compartida en un stories, a la passarel·la que els endinsava a l'avió, revelava un detall del vestuari de Juan del Val Roca. La seva indumentària sempre provoca interès, polèmica i xivarri. No parlem d'aquella dessuadora de 1.000€ que destapava el seu morro fi i gustos prohibitius, no. Es tracta d'un altre model, molt més econòmic, però que té un lema força explícit i que resulta ben triat per visitar Amsterdam.

Juan del Val Roca sudadera Balenciaga TikTok
Juan del Val Roca amb una dessuadora de Balenciaga de més de 900 euros / TikTok
Nuria Roca y Juan del Val atresmedia
Nuria Roca i Juan del Val / Antena 3

El missatge explícit del jersei de Juan del Val Roca en la seva visita a Amsterdam

Es tracta d'una conya, d'un gag: el jersei diu "Mom, I swear it's oregano". És a dir, "mama, et juro que és orenga". Ja l'havíem vist al seu compte a Instagram en d'altres ocasions, però l'ha rescatat de l'armari amb motiu de l'excursió a la ciutat dels coffee shops. Ja saben, els mítics locals holandesos on pots consumir derivats del cànem de forma legal. Per això també n'és famosa Amsterdam, i el fill dels televisius ha passejat aquesta peça fins a la ciutat del nord d'Europa. Segur que allà no causa gaire impressió, a Holanda estan vacunats en aquest sentit. És la meca del sector. Allà, d'orenga, només a les pizzes i a la pasta. 

Juan del Val Roca sudadera Amsterdam Instagram
Juan del Val Roca amb una dessuadora amb missatge explícit / Instagram

Juan del Val Roca, un paio afortunat, com dèiem. I amb bon humor, tot i que quan veu el seu nom als mitjans de comunicació el seu rictus somrient de tiktoker dibuixi un gest d'amargura. Segur que aquests dies de vacances se li passa.