Hi havia molts espectadors que després d'un mes de Mundial, tenien ganes que tornés l'activitat de clubs. Després de veure l'Argentina, França, el Brasil, la Roja i la resta de seleccions al Qatar, volien tornar a emocionar-se amb els seus clubs a la Lliga o, com aquest dimarts, la Copa del Rei. Però el que no s'esperaven milers de seguidors és que una cosa que van patir el passat mes de desembre es repetiria ara, lluny dels estadis on s'ha disputat la Copa del Món. I és que algunes coses no canvien, per desgràcia de molts fans que es van indignar en sintonitzar La 1 de TVE disposats a veure el partit de setzens de final entre el modest Cacereño i el totpoderós Reial Madrid.

Un partit sense pena ni glòria que es van endur els de Carlo Ancelotti gràcies a un solitari gol de Rodrygo. Però la salsa va estar no damunt la gespa sinó a la cabina de retransmissió de Televisió Espanyola. Perquè després de patir la narració dels partits del Mundial per part del sempre discutit Juan Carlos Rivero, molts espectadors creien que s'hauria agafat uns dies de vacances... Però res més lluny de la realitat. El periodista va tornar a ser la veu del partit, al costat de l'exjugador Marchena. I només sentir Rivero al començament de la transmissió, a molts espectadors els hi van venir ganes de posar el mute al comandament a distància.

244427059 906286473576599 8459611149749519258 n
Juan Carlos Rivero / IG
286361457 554709622665747 9145462762996290923 n
Juan Carlos Rivero / IG

El rebuig que genera Rivero és indiscutible. Ningú no entén com algú que fa una narració soporífera, i que de tant en tant, en deixa anar alguna de padre y muy señor mío, que provoca vergonya aliena, continuï sent qui expliqui què passa en els partits que retransmet la televisió pública espanyola. Algú que tota l'audiència considera que és un muermo, un indocumentat i un humorista frustrat, que adorm a les ovelles o que genera indignació amb els seus comentaris. I ahir va tornar a passar. Especialment irritant va ser, pels molts espectadors que no són del Madrid, que també n'hi ha, tot i que li sembli impossible a Rivero, sentir com una vegada i una altra Rivero es queixava de l'estat de la gespa del terreny de joc. Un mantra cansino més propi d'algú que estava narrant el partit per Real Madrid TV que no pas per TVE. I l'audiència va dir que prou, que ja n'està farta:

Un 0 a 1 soporífer en un partit de 16ens de final de la Copa entre el Cacereño i el Reial Madrid, narrat per Juan Carlos Rivero... Hi ha tortures de la Inquisició menys doloroses.