Aquest dimecres plouen atacs de dignitat impostats de polítics com Carina Mejías o Juan Carlos Girauta. Dos catalans que van apuntar-se a Ciutadans per cobrar un gran sou del Congreso i quan a les eleccions van perdre l'escó perquè ni Toledo ni Barcelona no els volien ni en pintura, ara estripen el carnet del partit. Un carnet que no els servia ni per entrar a Luz de gas. L'excusa? Cs vota sí a l'Estat d'alarma, com ha votat totes les anteriors pròrrogues. Pànic a seguir a l'atur.

Juan Carlos girauta asturies @girautaoficial

carina mejias ACN

Instagram / ACN

La pobra Carina Mejías no té espai als mitjans però Girauta aprofita el ressò de fer de tertulià amb Ana Rosa per postular-se amb idees de dreta extrema i anar a un altre parit. Quina casualitat que tothom a twitter creu que acabarà a Vox. La prova és Santiago Abascal a Antena 3: "De otro partido ficharía a... Juan Carlos Girauta". Aquest és el vídeo:

girauta carrer GTRES

GTRES

Quan es tanca una porta s'obre una finestra. Entre els memes i les abraçades d'ultradretans com el diputat català de Vox Ignacio Gariga o les llàgrimes de Felisuco queda clar on acabarà l'exdiputat catalano-toledà. Girauta, un supervivent. A l'aigua sempre flota.