Tenim al 'toledà' Juan Carlos Girauta passant les seves vacances a Astúries, però alguna cosa ens fa pensar que no està sent l'estiu de la seva vida. Deu ser cosa del temps. De l'atmosfèric, plujós i ventós aquests dies al nord de la península. Tampoc és gens descartable que sigui pel cronològic, que també fa estralls. Sigui com sigui, Girauta no pot passar ni dos minuts sense piular, esbatussant-se contra tot el que belluga a la xarxa i fent de palmero d'articles catalanòfobs 'de pura cepa', com el que insulta una andalusa resident a Catalunya que explicava a Twitter el menyspreu dels seus familiars pel conflicte Catalunya-Espanya. No ho reconeixerà mai, però Juan Carlos enyora la terra. Catalunya is always in his mind. Sobretot per insultar-la: "Buena obra veraniega de cientos de andaluces: aguantar al pariente separatista que vive en Cataluña"

Tuit patricia artero la dolça catalunya

@ladolçacatalunya

Amb Girauta, a més a més, es produeix un curiós fenomen. No sabem exactament com els seus tuits s'escampen per la xarxa, ja que té mitja humanitat bloquejada, i el nombre de castigats segueix creixent sense control. Un d'ells és, segur, Toni Albà, que s'ha hagut de contenir en llegir les bajanades del de Cs i del digital que signa la 'notícia'. "Si dic el què penso em tanquen", deia l'actor, afegint-se al sentir de moltes catalanes i catalans, però també de ciutadans de tot l'estat espanyol que no li compren el discurs incendiari. Girauta, això sí, s'ha assegurat unes quantes lectures per la resta del seu estiueig. Aquí algunes mostres. 

toni alba ACN

 ACN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J. C. Girauta (@jcgirauta) on

Si aguantar al parent separatista és un drama per a tu, Juan Carlos, imagina't el que era tenir-te a prop per a bona part dels teus excompatriotes. Fins i tot, ens compadim dels residents de Toledo. Pobre gent, no saben el veí que els hi ha caigut a sobre