L'amenaça va ser terrible. Terrorífica. Digna de la nit de bruixes, Halloween, o de la Castanyada. Pilar Rubio, expresentadora i enterradora del format 'Operación Triunfo' en la seva etapa a T5, feia el paperot de "malota perdonavidas" i llençava un advertiment a Josep Maria Mainat: "un día hablaré de él". Precisava, amb molt d'olfacte publicitari, que ho faria a les seves memòries. Però piano-piano, sense presses, que encara no ha començat a escriure-les. Una venjança freda, molt freda, que la exreportera de La Sexta i element decoratiu de Pablo Motos volia fer servir per atonyinar al presentador català, perquè segons expliqca la llegenda, va ser dolent amb ella. Vaja, que no va triomfar per culpa dels amos de Gestmusic, el mateix Mainat i Toni Cruz. Ella només passava per allà, i zas!, es van carregar el famós concurs celebrant una final amb 13 aspirants. Ves a saber per què.  

pilar rubio cremar5

Pilar Rubio crema coses a El Hormiguero / Antena 3

El cas és que el destinatari de l'avís té moltes més coses per les que preocupar-se que de les bravates de Rubio, que des d'aquell 2011 no ha tornat a presentar un programa de categoria, i sobretot, en solitari. Mainat té prou amb l'intent d'assassinat i els xous mediàtics d'Angela Dobrowolski i el seu seguici, per no parlar de la seva situació familiar, encara més important. Ara bé, sembla que el de Canet ha recuperat les seves rutines, especialment la de tuitar sobre temes d'actualitat. I després de petar-se de riure amb Iceta, ha parat atenció a les paraules de la madrilenya. La resposta, deixar-la en ridícul: "Poca cosa podrà dir. Quan Pilar Rubio  va presentar OT, jo feia mesos que havia plegat de Gestmusic". És un matís, sí.

Josep Maria Mainat fa gest a la sortida del jutjat GTRES

Josep Maria Mainat fa gest a la sortida del jutjat / GTRES

Pilar Rubio plorant a OT 2011 Telecinco

Pilar Rubio plorant a OT 2011 Telecinco

Esperem amb candeletes la reacció de la sempre "respectuosa" Rubio. Potser li han espatllat el capítol de les memòries... desmemoriades.