El Cas Mainat ha entrat en una fase més tranquil·la després del delirant esclat mediàtic al que hem assistit bocabadats. La causa pel suposat intent d'assassinat del productor a mans de la seva dona, Angela Dobrowolski, està judicialitzada, mentre que els escàndols que es viuen a l'interior de la llar familiar d'Horta, amb prostituts, drogues, perruques i similars s'han desinflat ni que sigui durant uns dies. Hi ha, però, qui sembla voler sucar-hi pa. Per què? Per raons personals i professionals. Un personatge molt famós ha entrat a escena, i amenaça amb passar comptes a Josep Maria perquè, senzillament, el detesta. Es tracta de Pilar Rubio, que va fer de presentadora a 'Operación Triunfo' el 2011, l'edició que va enterrar el format a Telecinco.

Pilar Rubio Operación Triunfo 2011 GTRES

Pilar Rubio Operación Triunfo 2011 GTRES 

Rubio va ser el fitxatge estrella de Paolo Vasile, que va robar la reportera a La Sexta amb la intenció de convertir-la en la gran estrella de la cadena. Il Capo de T5 la va imposar a la productora de Mainat i Toni Cruz, i la diuen que relació va ser dolentíssima. La dona de Sergio Ramos va fracassar a Mediaset, especialment en el talent musical, tancat a corre-cuita abans d'hora per les pèssimes audiències i crítiques. Rubio sempre va mantenir silenci al respecte, assegurant que tenia un "gran respeto" pels amos de Gestmusic. Gairebé una dècada després, però, sembla que s'ho està repensant. Ha ensenyat la poteta, aprofitant l'enrenou que viu el de Canet de Mar. Diu que segueix sent respectuosa, tot i que "quizá dentro de unos años cuando escriba mis memorias… ¿quién sabe?". 

mainat taxi t5

Josep Maria Mainat en un taxi a T5

angela

Angela Dobrowolski s'explica a Cuatro

Pilar Rubio i Sergio Ramos  instagram

Pilar Rubio amb Sergio Ramos - Instagram

Rubio les té guardades, tot i que no reconeixerà mai que gran part del fracàs és exclusivament seva. La història i l'hemeroteca estan allà. Avui fa proves absurdes amb Pablo Motos convertida en celebrity, però no ha tornat a presentar res interessant. La culpa, però, és d'altres. I espera la seva ocasió. De moment, avisa i fa bullir l'olla amb les seves memòries. La pregunta és: a qui interessarà aquest llibre, si no assenyala enemics? No és valenta, però sí una professional. "Muy profesional", que deien en una pel·lícula molt famosa...