La pandèmia del coronavirus ha estat un dur revés per a molts. Moltes persones han passat de tenir-ho tot a quedar-se sense res. Això mateix és el que li ha passat a un famós actor català, de 54 anys de Barcelona, que ha commogut als seus seguidors amb un valent i dur text que ha compartit a les seves xarxes socials. Parlem de Josep Linuesa, conegut pels seus papers en les sèries Amar es para siempre, de Televisió Espanyola, o la mítica Nissaga de poder i La Riera TV3.

Josep Linuesa, Instagram

Josep Linuesa, Instagram

"Amics tinc 54, sóc actor i fa més d'un any que no tinc feina". Així comença el valent i trist missatge que Linuesa ha publicat en el seu compte de Twitter per denunciar la precària situació que afronta. Un missatge, publicat en català, on explica que l'última vegada que va treballar va ser a Mèxic, on es troba en el dia d'avui, "sense ingressos, ni ajuts". Per aquesta raó, afegeix Linuesa, per fer front a la dura situació que està vivint "se'm va ocórrer obrir un canal a Youtube i filmar els carrers de Mèxic. Necessito 1000 subscriptors per poder rebre alguna cosa. En porto 71". Les aplaudides paraules de Josep Linuesa en temps de pandèmia són aquestes:

Un missatge que no ha passat desapercebut per a ningú. Prova d'això, el massiu suport i afecte que ha rebut en poc temps, després de confessar públicament l'infern que viu. Més de 3.000 'm'agrada' i 4.000 retweets. "Sé que és una bogeria i molt difícil d'aconseguir, però ho haig d'intentar, alguna cosa haig de fer per sortir endavant", reconeix l'actor nascut a Barcelona sense feina per culpa del coronavirus.

Un valent testimoni amb el que l'actor de Catalunya s'ha quedat molt sorprès, veient l'acollida que les seves paraules han tingut. "Amics no tinc paraules! Tants i tants missatges d'ànim m'han fet plorar. Tan sols us puc donar les gràcies. M'heu donat tota la força que em feia falta. Sou la meva gent! ", escriu Linuesa. Alguns dels moltíssims comentaris que l'hi han fet arribar són els següents:

El gran poder de les xarxes socials. El canal de Youtube de Josep Linuesa, Walkingstreetsfilms, fins fa poc només tenia 71 subscriptors. Ara ja en té gairebé 10.000. Una xifra amb la que podrà començar a tenir ingressos. El primer pas per poder tornar a la seva terra i fer el que millor sap: actuar. El públic l'espera.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat