En Blau va revelar en exclusiva que a Tot es mou Pilar Rahola ja no tindria secció diària i quins serien els seus substituts. Ja vam informar el 2 de setembre que la secció final del programa d'Helena G. Melero la compartirien Rahola, Antoni Bassas i la gran novetat: el retorn de Josep Cuní a TV3. No com a convidat sinó com a col·laborador de luxe. Després de la seva sortida el 2011 per anar a 8tv, Cuní torna 8 anys més tard  cada dijous.  Era esperat el seu retorn amb la que va ser parella seva tants anys, Melero, i es va notar de seguida la química que conserven. 

cuni melrero tv3

TV3

 Rahola i Bassas van parlar del procés, però a Cuní el programa no li va voler preguntar sobre independentisme: autocensura?. Cuní va abordar durant un quart d'hora dos temes, els que li va proposar Melero: Urdangarín i la inseguretat a Barcelona. El primer era actualitat, el segon va semblar un recurs sortit del fons del calaix. Cuní va estar hàbil i punyent comentant la imatge del dia: l'excarceració d'Iñaki Urdangarin. Però si altres opinadors, com Josep M. Mainat, van fer la comparació amb els presos polítics, el programa no va voler saber l'opinió de Cuní sobre aquest paral·lelisme. Estrany. Més rar que Melero proposés parlar de seguretat a Barcelona.

cuni tv3

TV3

Cuni va fer com Rahola, recordar on treballa. No a La Vanguardia sinó a Ser Catalunya (Aquí Cuní s'emet al 103.5 cada matí). Bona falca a TV3 on s'acostuma a donar poc joc al seu matinal de la ràdio. Tot es mou va fer bona audiència, un 13,5% i com passa habitualment, els últims 15 minuts puja. Cuní es fa seva la secció des del primer minut però el programa es reserva l'opinió del seu opinador estrella sobre el procés. Caldrà esperar. El seu retorn a TV3  és una bona notícia. Igual que Ustrell té Carles Francino de la Ser, és sa que Tot es mou tingui Cuní de la Ser. El país és més que Catalunya Ràdio i RAC 1.

cuni mira a camera tv3

TV3

Quim Torra a punt de ser jutjat i Cuní parlant d'heroïna al Port de Barcelona a TV3. Va semblar forçat. Melero va acabar amb un temor i un gag: "Cuní, no et passaràs de temps el primer dia?". Un clàssic de Cuní.