Más vale tarde que nunca. El programa de la tarda de la Sexta que presenta Mamen Mendizábal està en un bon merder. El seu reporter José Yélamo va atiar uns manifestants de la Diada perquè quan ell comencés la connexió comencessin a escridassar-lo. La pífia és que com que el programa ensenya en una finestra en antena el reporter esperant la connexió, es veu tota la trampa. Un nyap antiindepe que ha delatat la mateixa Sexta amb les imatges. En saber-se, els espectadors han connectat amb el seu programa per si demanaven excuses. Resultat: Mendizábal ha callat i el reporter no només nega l'evidència sinó que diu que l'han "malinterpretat":

reporter sexta

La Sexta (11 de setembre)

jose yelamo la6

La Sexta

Hi ha molts periodistes que treballen a Catalunya i aclareixen a Yélamo que no cola, com Antonio Baños. José Yélamo està en un embolic: va rebre crits, com passa a totes les manifestacions, però nega el que tothom veu: que sabent que estava a punt de connectar va atiar els manifestants a escridassar-lo just en aquell moment per simular agressions verbals en directe, que fa més audiència. A la xarxa tampoc no cola:

Contra els indepes, tot s'hi val. L'eslògan de Ferreras, director de La Sexta, és "Más periodismo". O "piriodismo".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat