Jose Corbacho no és militant de l'independentisme però s'ha indignat amb la condemna de fins a 13 anys de presó per fer un referéndum. L'actor de L'Hospitalet de Llobregat tan bon punt denuncia la duresa de la sentència com ataca el biaix repugnant d'una reportera de La Sexta. Aquest dimecres ha publicat un tuit a favor del  diàleg amb el president Quim Torra sense semblar haver-lo votat mai. I de pas li deixa caure una clatellada al president Pedro Sánchez, a qui sí sembla haver votat. Corbacho, valent:

Tan de bo el GIF es faci realitat i tots dos presidents dialoguin sense parar, però l'escrit és millor que el GIF: "Sánchez visitará las zonas inundadas de Cataluña... si condenan previamente la violencia". Meravellós. Torra ha condemnat tota violència però per alguns unionistes no ho ha fet amb les paraules que ells voldrien. Sánchez s'escuda rere aquesta excusa per no posar-se-li al telèfon. Un desastre pel diàleg que Corbacho vol propugnar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by José Corbacho (@corbachito) on

De totes les respostes a Corbacho aquesta és la millor:

Celestino Corbacho (exalcalde socialista de L'Hospitalet) ha acabat a Ciudadanos. Jose Corbacho (ciutadà de L'Hospitalet) ha acabat la paciència. Jose, el Corbacho bo.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat