La Sexta Noche va voler pujar d'audiència amb connexions en directe la nit de dissabte amb Catalunya per enfocar fogueres, cops i crits. I la seva co-presentadora, la catalana Verónica Sanz, es va posar un casc. Però en lloc de cops es va topar amb senyores grans assegudes a la Plaça d'Urquinaona per aturar els violents. Vero Sanz, que connectava durant l'entrevista a plató amb Albert Rivera, va fer un dels ridículs més grans de la nit. Va escopir a una senyora gran: "Usted no parece violenta pero nunca se sabe". Ho destapa Jose Corbacho:

veronica sanz la sexta

La Sexta

Aquesta periodista no hi era tota. La conversa és al·lucinant. La sexagenària Pepita es manifesta pacíficament, asseguda a terra l'endemà que al seu fill li hagin donat un cop de porra. La Sexta manipula: el rètol diu que Pepita i la resta de concentrats són a la "Sede del TSJC". Fals. Eren a Plaça Urquinaona però així els espectadors pensen que les iaies pressionen la Justícia. Vero Sanz diu "Todo desde la no violencia, imagino". Pepita: "Claro, mi hijo no es violento. ¿Yo soy violenta por estar aquí?". Vero Sanz: "No lo parecéis pero eso nunca se sabe".

la sexta noche pepita La6

river ala6

La Sexta

 Albert Rivera es parteix de riure a plató amb el comentari repugnant de Vero Sanz. La senyora gran li torna un moc verbal que la deixa estesa: "Como vosotros, que podéis ser violentos pero de otra manera". És evident que l'única violència a la conversa és la de Vero Sanz i Albert Rivera rient-se de Pepita. La Sexta està borratxa d'audiència i volia sang i fetge però s'ha topat iaies assegudes a terra. Gran Jose Corbacho:

Corbacho se la juga mullant-se perquè està fent teatre amb l'obra Ante todo mucha calma. Els artistes acostumen a callar per omplir teatres. Corbacho és el valent. I sense el casc de Vero Sanz.