Jorge Javier Vázquez ja no és així, ja no és com el coneixíem. S'acaba de fer un retoc estètic ben visible. Encara no hem apreciat els resultats, haurem d'esperar. Podria ser ben aviat, perquè aquest dijous presentarà la gala de 'Supervivientes'. Però la seva presència a Telecinco serà diferent a d'altres: primer per presentar una cara nova, segon perquè ocultarà la modificació amb unes ulleres de sol. L'operació a la que s'ha sotmès afecta concretament els seus ulls: es tracta d'una blefaroplàstia. Un tipus de cirurgia estètica que corregeix l'excés de pell a les parpelles, i que té un preu aproximat d'uns 2.000€. Divendres va passar per les mans dels metges i tot ha anat de perles. Ens alegrem, clar. 

El de Badalona ha explicat fil per randa a 'Lecturas' com ha anat la intervenció. Com sempre, té molta gràcia i tira d'ironia. "A mí me dicen de hacerme una operación de estética y me dan una alegría que "pa qué", porque pensar en la anestesia y ponerme cachondo es todo uno".  En Jorge té molta experiència a passar pel taller de tunejat, mai no ho ha amagat. Fins i tot a les seves parts íntimes. Amaga poques coses. Tampoc algunes confessions que qualsevol altra estrella del seu calibre intentaria mantenir en secret. Però aquest no és pas el seu estil. I amb 52 anys i moltes batalles a l'esquena no serà aquest el moment de posar-se tiqusmiquis

Jorge JAvier Vázquez viajando Instagram
Jorge Javier Vázquez s'ha operat les parpelles / Instagram

Els problemes de salut de Jorge Javier Vázquez als seus 52 anys

Parlant de la motxilla del presentador més famós de l'Estat espanyol trobem de tot. També problemes de salut greus, ensurts i complicacions que han posat en risc la seva vida, i que no tenen res a veure amb aplicar-se bòtox, estirar-se o coses per l'estil. Parlem de temes greus. Per exemple aquell ictus que el va enxampar en una discoteca de Marràqueix, o l'episodi d'edema pulmonar durant unes vacances a Perú. També ha patit el covid i un altre virus no identificat, a banda de tenir una malaltia recurrent que l'obliga a dormir connectat a una màquina: l'apnea del son. La respiració del comunicador s'atura i es reinicia repetidament mentre descansa. El tema respiratori li dona molts mals de cap. A ell especialment, però també a aquells que es troben a prop mentre dorm plàcidament.

jorge javier ictus GTRES
Jorge Javier Vázquez surt de l'hospital després de superar un ictus / GTRES

Un íntim del presentador català, sense filtres: "Roncas como un hipopótamo"

En Jorge explica a la seva revista de capçalera que el dia abans de la intervenció estètica va fer un viatge llampec a El Prat de Llobregat per assistir a un acte, tot just després de presentar durant 4 hores la gala de 'SV'. Hi va anar en AVE acompanyat per César, el seu community manager. No és només un col·laborador i assalariat, també un íntim. I als íntims se li permeten llicències, si és que no ets Boris Izaguirre esbudellant Tamara Falcó, clar. La relació entre Vázquez i el tal César és excel·lent, sobretot perquè li diu les coses tal com ragen: "Eres la persona más desquiciada que conozco", explica que li va etzibar en una ocasió. També que, en aquest viatge en tren de Madrid a Barcelona, "es un placer trabajar contigo però en el AVE roncabas como un hipopótamo". No sabem si viatjaven al vagó del silenci, però vaja: els passatgers van tenir banda sonora, molesta però irremeiable. 

Neruda s'equivocava amb Jorge Javier: el "me gusta cuándo callas porque estás como ausente" no es compleix amb ell. Sempre hi és. I es fa notar.