Jorge Javier Vázquezuna nova il·lusió. L'eufemisme és la manera com es refereix la premsa rosa a una parella que substitueix l'antiga al cor d'un famós. El presentador de GH VIP, que fa mesos va veure com l'abandonava el seu nòvio Paco, va ser protagonista de l'esquer de Sálvame de dimecres. Cap al final va dir: "Debo aclarar que tengo una ilusión Disney, porque no dejo de ser un niño". I entra un vídeo on s'especula que el nou nòvio de Jorge Javier és famós: un actor que va ser noi Disney. Va ser actor infantil a Médico de familia (l'amic del fill petit), presentador del Club Disney i ara protagonitza el musical produït pel mateix Jorge Javier. És David Carrillo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Carrillo (@david_carrillo_crespo) on

jorge javier david carrillo GTRES

GTRES

Bellas y bestias és una obra de teatre estrenada a Madrid on el jove David Carrillo interpreta un personatge gay. L'actor ha aparegut a la revista Shangay sense ocultar la seva orientació sexual. Ara el programa de J.J. Vázquez juga a especular sobre si entre l'actor i el productor ha sorgit una relació més enllà de la professional. El vídeo-ganxo de Sálvame sona així: "Rètol: Están alegres. David: 'Siempre hemos tenido una actitud picarona el uno con el otro. Empezamos a hablar cuando ambos lo dejamos con nuestras parejas. La intención era quedar para ver qué pasaba. Rètol: Sabemos lo que pasó. David: 'Podría haber quedado todo en un rollo pero...'. Rètol: La nueva ilusión de Jorge". Tota l'audiència enganxada a la pantalla.

jorge javier david carrillo T5

Telecinco

El programa dura més de 4 hores, de les 16 h. a les 20:10 del vespre. Segons l'horari protegit es diu Naranja o Limón, per evitar paraules grolleres a la franja de sobretaula. Tots els espectadors esperant fins a quarts de 9 de la nit per escoltar la història d'amor entre el presentador de 48 anys i l'actor de 34. I a l'últim minut diu Vázquez: "No va a poder entrar hoy el vídeo de mi ilusión".  De moment l'instagram del noi Disney treu fum:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Carrillo (@david_carrillo_crespo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Carrillo (@david_carrillo_crespo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Carrillo (@david_carrillo_crespo) on

Nòvio, amant, subordinat, esquer per l'audiència... el jove David és tot això i molt més.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat