Pablo Motos i Jorge Javier Vázquez representen les dues espanyes. A Antena 3 tots són, o semblen, de dretes, de Motos en avall. I a Telecinco semblen d'esquerres, de Jorge Javier en avall. Tots dos fan entreteniment líder i colen missatges polítics. Motos és un furibund anti-indepe i Vázquez detesta l'extrema dreta. El de Badalona ha entrevistat el vicepresident madrileny de Ciudadanos i li ha preguntat "¿Isabel Díaz Ayuso es así o se lo hace?". Un dubte que té la majoria veient la presidenta que ho és gràcies a Vox. Una regidora catalana del PP de Madrid, Andrea Levy, s'ha ofès:

jorge javier Vazquez Telecinco

andrea levy GTRES

Jorge Javier i Andrea Levy, catalans en guerra, Telecinco / GTRES

Levy sempre té la mateixa estratègia tramposa: quan es critica una dona del PP per les seves polítiques (a la mateixa Levy sense anar més lluny), acusa les crítiques de ser masclistes. Seguint el seu raonament, Levy criticant Vázquez és una homòfoba. Sobretot és ridícula. Només faltaria que un ciutadà no pugui criticar un polític. Jorge li respon sibil·lí:

Guerra de catalans a Madrid. Meravellosa ironia: "Qué gran dolor me provocas" (ironia), i foto de Jorge borratxo dormint la mona a una discoteca (ironia). Periodistes de Madrid escampen que la que surt de nit als locals d ecopes de la capital és Andrea Levy, com li va etzibar un periodista del digital El Confidencial: "Medio Madrid conoce tus historias nocturnas".

tuit alfredo

 

tuit periodista contra Levy

Brillantíssim Jorge, fa servir una foto seva que no el deixa bé per destruir la del PP sense citar el que amaga la foto. La borratxera és una altra.