Va ser el passat 9 de març quan els familiars de l'actor català Jordi Sánchez, a través del seu perfil d'Instagram, van anunciar que després de diverses setmanes de lluita contra el coronavirus, havia sortit de l'UCI. Passats uns dies, el 17 de març, el de Barcelona, també a Instagram, va anunciar que havia rebut l'alta mèdica, després de 24 dies ingressat d'urgència. Una bona notícia que tots els seus amics, companys i seguidors van celebrar. Una alegria que ara s'ha tornat a repetir. El motiu no és cap altre que l'última notícia que l'estimat i respectat actor ha compartit. No ha passat desapercebuda per a ningú i tots li han dit el mateix. De què es tracta? 

jordi sanchez surt hospital IG

Perfil d'Instagram de Jordi Sánchez

Jordi Sánchez, TV3

Jordi Sánchez, TV3

Protegint-se amb una mascareta FFP2 color blau i traient-se una fotografia tipus selfie davant del mirall. D'aquesta guisa s'ha retratat l'actor de la sèrie de Telecinco, La que se avecina. "De tornada a la fena, de tornada a l'AVE. El somriure va per sota de la mascareta", escriu Sánchez. Unes paraules que els seus seguidors han celebrat. El de Barcelona, gairebé dos mesos després de superar el coronavirus, demostra que està en plena forma viatjant fins a Madrid per reprendre els seus compromisos laborals. "Bon dia, família," sentencia Jordi en català, la seva llengua materna. La fotografia més feliç de l'actor, a continuació:

Perfil d'Instagram de Jordi Sánchez

Perfil d'Instagram de Jordi Sánchez

"Enhorabona, Jordi", "Que bé se't veu", "Bravo", "El millor de tots", "Que gran ets" o "T'estimem molt" són alguns dels moltíssims missatges que Jordi Sánchez ha rebut a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 735.000 seguidors, que es diu aviat. Ja ho diuen: el bo es fa esperar. El que fos actor de Plats Bruts a TV3 ha tardat a tornar, però torna. Amb més ganes i força que mai. I nosaltres ens n'alegrem. Molt.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat