El reality 'Secret Story's'està convertint en un enorme mal de cap per a Telecinco. L'aposta no està aconseguint els resultats esperats a la zona noble de Mediaset. Ni molt menys. De fet, queda a anys llum d'èxits incontestables com 'Supervivientes' o el mateix 'GH VIP', origen d'aquest format farcit de cares conegudes de l'univers de la cadena. Especialment paupèrrims són els resultats de les gales de diumenge, conduïdes per un veterà de la casa com Jordi González. Fer un 13% és un veritable desastre, es miri com es miri. Un fracàs per al presentador català, objecte de les crítiques dels espectadors setmana rere setmana. Anit no va ser una excepció, malgrat que el motiu sí que resulta sorprenent. I una mica fastigoset, la veritat. 

Els fidels del programa no perden cap detall del que passa a la pantalla, i els seu ull crític té superpoders: és capaç de descobrir alteracions mínimes, gairebé imperceptibles, però reals i incontestables. Tant com revelar un secret amagat de González, ja que l'espai gira al voltant d'això. Jugarem a les endevinalles visuals: comparin aquestes dues imatges preses durant l'emissió del darrer episodi.

JORDI GONZÁLEZ A PRIMERA HORA DEL 'SECRET STORY'

Jordi González normal Secret Story Telecinco

JORDI GONZÁLEZ A LES ACABALLES DEL 'SECRET STORY'

Jordi González sangre nariz Telecinco

Jordi González en dos moments diferents durant 'Secret Story' / Telecinco

La resposta no és tan òbvia com pugui semblar. Evidentment no són les ulleres. Han de mirar més abaix, concretament a la zona dels orificis nasals. Potser no s'aprecia amb nitidesa, però del forat dret raja una substància orgànica no desitjada. Sang? Mocs? S'admeten apostes. Fa l'efecte que seria la primera opció pel to fosc d'aquest líquid, i que l'audiència va detectar massivament mentre seguia una de les connexions d'en Jordi amb el saló de la casa de Guadalix de la Sierra. No mentim: ampliem aquest frame per demostrar l'evidència. 

Jordi González sangre nariz detalle Telecinco

El nas de Jordi González rajant sang / Telecinco

Un petit fil sanguinolent treu el cap pel nas del barceloní, segurament aliè a la imatge que s'estava projectant a milions d'espectadors. Potser si s'hagués tractat d'un altre presentador el rebombori no seria tan unànime, però es veu que li tenen ganes. Els comentaris barregen el fàstic, la sorpresa i, s'ha de dir, certa dosi de compassió pel comunicador, mentre molts estiren de les orelles als responsables del xou per no evitar que s'ensenyés aquest accident en ple directe.

gonzalez sangre

gonzalez sangre 0

gonzalez sangre 5

gonzalez sangre 4

gonzalez sangre 02

gonzalez sangre 6

Jordi González sangre Telecinco

Jordi González amb el nas ensangonat / Telecinco

Són les "coses del directe". El problema, però, és que a en Jordi no li passen ni una