Per fi ha arribat el dia. La Sexta emetrà aquesta nit l'entrevista de Jordi Évole amb Oriol Junqueras a la presó de Lledoners. O potser no, qui sap. Després d'una estrena descafeïnada de Lo de Évole, el seu nou programa, en el que es va emetre només un avançament de la conversa amb el polític d'Esquerra Republicana, ara sembla que els espectadors podran sentir íntegrament el diàleg entre Junqueras i el periodista. Ja coneixem alguns hits del frec a frec entre tots dos, però tothom en vol més. I la cadena d'Atresmedia i el mateix comunicador han jugat amb les expectatives del públic, allargant el hype (esperances) dipositat en tot plegat. La darrera mostra de com fer bullir l'olla l'hem vista a La Sexta Noche, que fins i tot ha fet comèdia amb l'esdeveniment: Iñaki López, disfressat de presidiari, separat per un plexiglass i parlant per telèfon a uns centímetres de distància del català. 

 Jordi Évole Iñaki López La Sexta

Jordi Évole Iñaki López La Sexta

Ja es poden imaginar que veure Évole a la televisió desperta tota mena de sentiments i reaccions enfrontades. I en aquest cas, el premi gros és per a l'unionisme, enfurismat per entrevistar un colpista i blablabla. Évole és un indepe camuflat, segons aquesta parròquia, tot i les infinites ocasions en les que el de Cornellà s'ha desmarcat d'aquesta posició política per activa i passiva. Però el cervell espanyolista és limitat, i col·lapsa amb facilitat, com he vist amb la seva reacció irada després de la confessió (ja coneguda) del periodista. Iñaki López: "¿Crees que sigue habiendo presos políticos en España?". La resposta, rasa i curta: "Yo sí". Silenci a plató. "No haces distinción entre presos de conciencia, presos políticos..." insisteix López. "Creo que va muy unido a eso. Si no los hay, lo parece". La cridòria espanyolista a la xarxa, immediata.

Clica a la imatge per sentir-lo (1h44'55''):

Jordi Évole ent Junuqeras La Sexta

Évole Junqueras La Sexta

Entrevista Évole Junqueras La Sexta

Jordi Évole La Sexta

La Sexta

Évole no vol la independència, però sap que l'estat espanyol enganya els seus ciutadans, i reprimeix la dissidència democràtica i pacífica. Hi ha veritats que no les pot distorsionar ningú