Aquest diumenge a La Sexta, Jordi Évole entrevista Oriol Junqueras a Lledoners a la segona entrega de Lo de ÉvoleUna entrevista molt esperada de la que ja s'ha pogut veure algun petit tast a les xarxes socials:

Probablement, el moment més colpidor que es veurà diumenge serà el que giri al voltant dels sentiments de Junqueras i de com afronta els dies empresonat algú que es troba en la seva situació. Una frase ja destaca per damunt de la resta: "No me dá la gana de llorar aquí dentro". Pots veure-ho clicant damunt la foto:

junqueras evole

La Sexta

Però hi ha altres moments que la xarxa ja està comentant, i no de manera massa amistosa. Un dels fragments que segons un avançament del mateix programa ja s'ha pogut veure gira al voltant del seu ingrés a presó. Lo de Évole incideix en que el líder d'ERC "no perdona" que el PSC aplaudís la seva entrada a presó. 

evole espejo publico

Antena 3

Évole posa damunt la taula que els separa que Junqueras es vol desmarcar del PSC. El polític comença a respondre i el presentador li interromp: "Lo digo porque las frases que acaba de decir respecto al PSC... usted que siempre decía aquello de que 'el Junquerisme es amor'... también el Junquerisme es rencor", dóna per fet. Junqueras li nega la major: "No, no, no, no. En absoluto. El Junquerismo es amor porque lo es, porque yo trato bien a todo el mundo y con educación. Pero también es evidente que hay personas que saben perfectamente que somos inocentes de los delitos por los que hemos sido condenados y a pesar de ello han guardado silencio o han aplaudido nuestra cárcel".

Junqueras respon deixant les coses clares amb l'habitual diplomàcia que el caracteritza. La xarxa no ho ha estat tant. No ha agradat que Évole mencionés que el Junquerisme té una part de rancúnia, i li ho ha fet saber:

"Espero que entiendas que te pregunte aquello que te tengo que preguntar", li diu en començar Évole a Junqueras. "Y yo contestaré lo que crea, lo que sepa", li respon Junqueras. Évole: "Sí, tu harás el culebreo que haces normalmente, pero bueno...". I l'entrevistat, demostrant que la finezza segueix ben fresca: "Intento imitar el buen estilo de los periodistas". La conversa promet. Diumenge al vespre.