TV3 va perdre el diumenge. El dia de més audiència de la setmana se li resisteix de tant en tant a la pública. Acostumada a regnar tota la setmana, el seu prime time dominical no és tan potent. Els espectadors són fidels al 30 minuts fins que apareix un altre de més guapo/a. Si TV3 fa un documental de producció aliena i competeix amb un Salvados potent, ho té fumut i arrossega la resta de la nit de TV3 pel camí del pedregar. Van comprar un reportatge de Veneçuela que es va quedar en un correcte 12,2% per sota de Jordi Évole (13%) que va fer el programa més vist del dia amb un cara a cara inèdit: José M. García-José Ramón de la Morena. Llum Barrera i Sílvia Cóppulo van anar caient. De bon humor  amb Andreu buenafuente (9,4%) i El divan amb Pau Donés (5,4%) mirant una foto de La flaca. Qui no hagi vist aquesta entrevista la pot escoltar a Catalunya Ràdio dissabte que ve. Pla d'estalvi a la CCMA.

PAU DONÉS i LA FLACA (1)

TV3

L'altre programa de TV3 de producció pròpia i low cost dels diumenges és el d'Espartac Peran comentant les dues úniques i últimes sèries de TV3: el culebrot i la de dilluns a la nit. Amb aquests vímets fan el que poden: 7,8% i gràcies. Milloren l'altre programa de plató a Telecinco de la tarda: Viva la vida es queda en un 6,8% amb la inefable Toñi Moreno disfressada de noia de 20 anys. Ha aconseguit que enyorem Qué tiempo tan feliz.

viva la vida  T5

Telecinco

Chester de Risto cau d'interés amb dos millenials poc coneguts pel gran públic: un modisto i un director exactor d'Aída (6,4%) però supera Ana Pastor amb El objetivo (6,6%) que va tractar la cadena perpètua que vol ampliar el ministre de Justícia sota la mirada inquisitiva de l'esquerranosa Pastor. Potser s'ho repensa. O potser C's i PP no poden canviar la llei si l'oposició es posa d'acord per variar.

el objetivo  La 6

La Sexta

Qui li va robar el liderat a TV3 sense emetre ni un sol programa és Antena 3. A base de pel·lícules dolentes guanya el diumenge. El valle de las mentiras, Atracción peligrosa o Gemelas y rivales . Amb aquests títols n'hi ha per apretar a córrer, però els catalans van decidir que era el que necessitaven. Infracinema per passar el diumenge. Les crispetes a joc: ràncies.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat