Dimarts havien passat dos dies des que Ciutadans gairebé desapareix de Catalunya. Cs té més eurodiputats a Brussel·les (set) que diputats al Parlament (sis). Jordi Cañas és l'únic català taronja que els queda a Europa. Per passar el disgust del fracàs electoral, Cañas mira el programa Està passant de Toni Soler a TV3. Mala idea. Hi feien un gag musical sobre acabar una cançó. Jair Domínguez ha de decidir com acaba la cançó "Cargol treu banya...". Jair juganer respon "... crida Puta Espanya". Toni Soleer: "Noooo, és puja la muntanya". 

jair dominguez acaba la cançó TV3 

Jair Domínguez, TV3

jordi cañas mes 324

Jordi Cañas, TV3

Cañas difon el vídeo i compara TV3, Està passant i Toni Soler amb "La radio de las mil colinas" que, com recorden els estudiosos de la Història Contemporània, era l'emissora de ràdio que durant el genocidi a Ruanda difonia odi entre hutus i tutsis i cridava a decapitar tutsis. Un mitjà de comunicació racista, criminal i assassí. Jordi Cañas fent de Jordi Cañas. Vídeo i tuit:

toni soler TV3

Toni Soler durant el gag, TV3

L'sketch acaba amb una altra línia de guió en boca d'Elisenda Carod, Com acaba Cargol treu vi? "Ven armes a l'Aràbia Saudí". Jordi Cañas acaba exigint a la Fiscalia que persegueixi humoristes:

Cañas, enemic declarat de Toni Soler,  té tot el dret del món a demanar que els tribunals investiguin. La fiscalia podria també investigar-lo a ell per acusar d'assassí un presentador de TV. Depèn del fiscal que toqui. Cs i Vox competint entre ells per qui es querella més contra còmics catalans. Vox ja s'ha querellat contra Jair Domínguez abans de prendre possessió dels seus escons. Cs i Vox, units per governar Andalusia, Madrid i Múrcia. Indistingibles.