Sortir per la tele té uns peatges de popularitat que en el cas de TV3 augmenten de manera exponencial. Els presentadors de la TV pública tenen un plus de proximitat que suposa un avantatge (és més fàcil ser líder apareixent a TV3) i un inconvenient: tothom es creu que et coneix. Aquesta familiaritat impostada ha suposat un moment incòmode a una de les presentadores, Elisenda Carod.

La guionista de 39 anys combina Està passant de TV3 amb el programa L'apocalipsi a Catalunya Ràdio i el programa de Gabriel Rufián a Youtube. La popularitat li ha costat aquest episodi mentre donava sang.

elisenda carod TV3

Elisenda Carod TV3

Tots els que han estat presentadors d'un programa diari de TV3 han viscut en algun moment un mal tràngol similar. Algú, al metge, a l'ascensor o a la cua del pa deixa anar "Ah, a la tele sembles més gordo".  S'enceta aquella conversa absurda sobre si la pantalla afegeix 7 kilos. Delirant. La Carod treu l'instint de guionista i elabora un fil de twitter del tot necessari:

Hi ha certa convenció popular que considera que un presentador de TV3, pel fet de colar-se al saló de casa, ja és de la família. I molts desconeguts es comporten com cunyats.