Carlos Carrizosa és un dels polítics catalans més fàcils d'imitar. El seu tarannà malcarat, l'obsessió d'ensenyar cartellets des de l'escó, el rictus amargat, la dèria per no fer servir el català ni a missa. L'actor del Polònia que el parodia, Xavi Serrano, li ha pres la mida fins al gag final, on Carrizosa és cap de cartell i ensorra el partit taronja gairebé a extraparlamentari. El programa de la productora de Toni Soler deixa pel final l'esketch més esperat, Miley Cyrus a Wrecking Ball amb el Carri enfilat a una bola de demolició:

myley ball Vevo

carrizosa polonia tv3

carrizosa gtres

Carrizosa mira enrere, quan tenia 36 diputats, GTRES

La lletra de la cançó és un prodigi de contenció: "Menudo hostión, casi un millón (de vots) se van para no volver. Si somos seis ya no veréis qué pongo si saco un cartel. Nos ha ido tan mal que ya no da señal cuando llamo a Susanna Griso. Estamos en fase de demolición, cuál era mi password d'Infojobs. Los shows los montarán en Vox y a mí me tocará aplaudir.  A mí ni se me va a ver ni en el Canal Parlament. Soy un apestao. Me han robao la crispación. Me tocaba a mí cerrar teuvetrés". Apoteòsic. No ho supera ni l'original:

Miley Cyrus - Wrecking Ball (Official Video)

audiencies dijous kantar media

Audiències dijous, Kanta Media

El Polònia post-electoral va disparar-se: programa més vist de tot el dia a totes les cadenes: 22% i 600 mil espectadors. Fa el doble que el següent de TV3, l'APM i ensorra des de La isla de las tentaciones a Carlos Alsina i les formigues fatxes. La nova imitació d'Ignacio Garriga es queda curta. Els únics que trobaran a faltar Carrizosa ja se sap qui són: Polònia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat