Tamara Falcó és un personatge fascinant. La filla de la Preysler, de per sí, ja és molt peculiar, amb una manera d'expressar-se i de veure la vida que et fan posar els ulls com a taronges. A la dreta de la dreta del que significa ser pija, les cares i postures que posa quan diu el que pensa, són impagables. Però és clar, si a això li afegim determinada tendència que tenen alguns fotògrafs a ser originals, la combinació provoca algunes imatges impagables que no se n'ha estat de comentar Jordi Basté.

tamara

Tamara Falcó / @tamara_falco

baste flipa

Jordi Basté / @jordibaste

Però anem a pams. A la guanyadora de Masterchef Celebrity li agrada, des que va participar en el talent de TVE, la cuina. S'ha aficionat a estar entre fogons i a preparar plats per la seva mare i Vargas Llosa. Per això, en una recent entrevista que li han fet a La Vanguardia, mentre parla de luxes i de l'entorn que sempre l'ha envoltat, vestida i enjoiada per al reportatge fotogràfic, l'han col·locat entre paelles, cistells de panets o fogons, ara que ja no li són aliens.

tamara cocina

Tamara Falcó / @tamara_falco

Però és clar, hi ha alguna cosa que grinyola, tal i com ha indicat la periodista i col·laboradora en diferents mitjans, com RAC1, Gemma Herrero. La combinació de joies de Tous i vestits de Carolina Herrera amb carxofes o pastanagues, posant cara de felicitat, és, tal i com diu ella, fascinant:

tuit gemma herrero

Al·lucinant el reportatge i al·lucinants les respostes, amb frases com aquestes, parlant d'intel·lectualitats..., com les d'El Hormiguero. De traca:

tuit gemma herrero2

Qui hi ha sucat pa ha estat Basté, que s'ha fet ressò del comentari de la col·laboradora d'El món a RAC1 i ha afegit:

tit baste tamara

Com bé diu, pagesos de la vida. Si us plau, demanem una entrevista del Basté a la Tamara parlant de la gastronomia catalana. Que li tregui calçots, salsa romesco i un cap-i-pota i li faci fotos per la web. Pot ser impagable.