La nova temporada de 8tv arriba amb grans canvis a la graella. El locutor de RAC1 Aleix Parisé presentarà el Fora de Joc, un programa en format de tertúlia que tractarà temes d’actualitat esportiva. Ocuparà la franja de 20h a 20h30, entre dos espais d’informació general.

El locutor de RAC1 Aleix Parisé serà el presentador del programa, que s’emetrà cada vespre en directe. Pel que fa a la temàtica, el Fora de Joc se centrarà especialment en els equips catalans que estan a Primera Divisió: el Barça, l’Espanyol i l’acabat d’ascendir Girona, tot i que també es posarà el focus en temàtica poli-esportiva.

Aleix Parisé se suma al seguit de veus conegudes de RAC1 que la propera temporada presentaran programa a 8tv. En el seu cas, és l’editor i presentador del Tu diràs els divendres i dissabtes, a més de formar part d’El Barça juga a RAC1. A més, la temporada passada va dirigir el Primer Toc.

El Fora de Joc s’emetrà entre les 20h i 20h30. Així, succeirà el nou programa d’actualitat que conduirà Quim Morales (La Segona Hora, RAC1) i precedirà el renovat 8aldia de Jordi Armenteras i Laura Rosel, tots dos del nucli dur d’informatius de la citada emissora. Aquest últim programa, per cert, mantindrà l’antic nom, però no tindrà res a veure amb el que presentava Josep Cuní.