Polèmica indepe en un got d'aigua. Les eleccions al Parlament de Catalunya toquen al desembre de 2021. Fins aleshores té temps el president Quim Torra per decidir avançar-les, o no. Una simple enquesta ha desfermat a twitter una batalla fratricida, és a dir, entre germans. Un exdiputat d'ERC, Joan Tardà, s'alegra que el seu partit encapçali les enquestes, com passa sovint. Molts indepes de twitter, alguns des de l'anonimat, el lapiden.

Joan Tardà TSJC Lluís Salvadó   Mireia Comas

Mireia Comas

Toni Soler lamenta la lapidació i entra en un estira-i-arronsa amb Xavier Sala-i-Martín. Tots dos són de tuit ràpid així que la xarxa s'ho mira amb ganes. Qui hi ha ficat cullerada és l'actor Joel Joan.

joel joan GTRES

GTRES

Joel Joan també és, com Soler i Sala-i-Martín, un independentista de pedra picada. No sap greu que alcin la veu. Això diu Joel Joan:

La polèmica sortida de Toni Albà de Polònia per un tuit sobre una Inés que tothom va atribuir a Arrimadas ha quedat superada amb el retorn d'Albà al programa. Però Joel Joan, que és actor com Albà i productor de TV com Soler, pren partit. Toni Soler està blocant qui l'insulta i amb el col·lega de TV3 prefereix un tuit:

toni soler tv3

TV3

Soler defineix molt bé la sensació com a productor de fer fora Albà durant un any: "Difícil però n'estic orgullós". És saníssim que diferents indepes opinin diferent i ho diguin públicament. Ajuda a pensar i a votar. Però quan toqui, no cal apunyalar-se cada dia fins a les eleccions.