La imatge de les darreres hores ha estat la galeta de Joaquín Sabina en el concert que havia de fer al WiZink Center de Madrid al costat de Joan Manuel Serrat. El cantautor andalús es preguntava Quién me ha robado el mes de abril. Podria haver afegit, quién me ha robado un trozo del escenario. La nata que es va fotre al acostar-se massa, caient des de dos metres, li va costar la suspensió del concert, que el traguessin en llitera, que hagués de sortir en cadira de rodes i que les seves costelles quedessin malmeses.

No ha estat l'únic que s'ha fotut una galeta. Gairebé a la mateixa hora, Berto Romero es preparava per fer una de les millors seccions de la televisió ara per ara, el seu consultori al programa Late Motiv on respon dubtes existencials dels espectadors al costat d'Andreu Buenafuente. Ningú li va preguntar per la llei de la gravetat, però ell es va venir avall... després de venir-se amunt.

berto late motiv

Movistar +

L'Andreu el presenta, sona Da Ya Think I'm Sexy? de Rod Stewart, entra Berto en pla seductor, comença a botar fruit de l'emoció... i salta cap enrera per seure al sofà com una estrella del rock i...

Hilarant moment i hilarant el moment de després, amb Berto trencant-se de riure i assumint que "esto lo va a ver mi hijo y me dirá 'papá, eres imbécil', y eso que siempre le digo que se siente bien a cenar, que se puede caer". Algú també li hauria hagut de dir a Sabina el savi consell de Berto al seu fill.