Pablo Casado anuncia que ven la seu del PP al carrer Génova de Madrid. Aquell edifici horripilant i cèntric on han celebrat victòries electorals Aznar i Rajoy. Casado cap ni una, i com que la finca va ser rehabilitada, presumptament, en diner negre, el PP se la ven. Estan pelats de diners i costa mantenir-la. Venent-la assumeixen que és cert que la reforma es va pagar en B. Mentre Casado dissimula, la gent no és tonta. El famós actor català Joaquín Kremel fa el tuit més cru i encertat

joaquin kremel GTRES

Joaquín Kremel, GTRES

Kremel és de Montgat i es va fer famós al teatre i a sèries de TVE com Hostal Royal Manzanares, de Lina Morgan. Un clàssic que als 73 anys segueix sent un galán de cinema però l'antítesi del caspós Arturo Fernández, que en pau descansi. Kremel el rojo atonyina la corrupció. El seu compte de twitter és l'assot dels peperos, ultres i fatxes. El tuit ha estat molt comentat:

pablo casado Jose maria Aznar GTRES

Pablo Casado i el seu padrino Aznar, GTRES

Hi havia moltes metàfores per abordar el canvi de seu: els pirates de les novel·les són d'aquella zona d'Itàlia a la costa Nord: Gènova. Però Kremel, que de cultura clàssica en sap un niu, prefereix parlar d'un conte de les Mil i una nits: el d'Ali Babà. Si de lladres només en fossin quaranta, rai.