Mariano Rajoy es reinventa. Als 64 anys ha decidit modernitzar el seu aspecte de registrador de la propietat molt tronat i es deixa assessorar. Abandonar el tint del cabell? O tenyir-se la barba de negre? Millor començar per alguna cosa menys arriscada: canvi d'ulleres. Descartades les lents de contacte per no semblar més guenyo del que ja és, Rajoy ha perdut les seves eternes ulleres sense montura, amb vidres volant i s'ha fet gafapasto. Noves ulleres amb montura gruixuda. Només li falta buscar pis a Ciutat Vella o a Sant Antoni. Aquest és el canvi:

RAJOY 1.0:

rajoy cara gtres

RAJOY BEU VI gtres

GTRES

RAJOY 2.0:

rajoy 2 efe

rajoy 3 efe

rajoy 1 efe

EFE

Rajoy ha reaparegut a la presentació del llibre de González Pons, que escriu a banda de ser un eurodiputat del PP maleducat amb els companys als quals no cedeix el pas dins l'ascensor si són indepes. Amb tan mala sort que l'eclipsa les ulleres de pasta de Rajoy.

rajoy casado efe

EFE

D'esquerra a dreta: Pons maleducat, Rajoy gafapasto, Casado amb barba i el més guapo i normal Borja Sémper que abandona el PP per la connivència de Casado amb la ultradreta. Joder qué tropa. Fin de la cita.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat