Els fans de Masterchef compten les hores per tornar a veure una nova edició del talent culinari per excel·lència de la televisió. Després de la darrera edició de celebrities i dels especials de Nadal, la pròxima entrega a les seves cuines serà la dels anònims. Qui prendrà el relleu de la darrera guanyadora, la flamant María Lo? Molts aspirants a optar al premi i en convertir-se en qui sap si un futur xef de renom a la gastronomia espanyola. 

De moment, el programa escalfa motors, o fogons en aquest cas, i ja s'estan fent els càstings per sel·leccionar els aspirants, que aquesta edició podrien ser el doble, segons les darreres informacions. Més concursants, més programes i més xou televisiu de primer nivell, amb les diferents proves a plató, les proves per equips als exteriors i les temudes eliminacions, amb els afortunats que s'hagin salvat mirant-s'ho des del balcó de dalt. I, evidentment, tots ells havent de convèncer un jurat temut i estimat a parts iguals, uns Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nájera que tornaran a demanar exigència i excel·lència en els plats que els hi presentin els concursants.

jurat masterchef tve
Jurat de 'Masterchef' / TVE
jurat masterchef
Jurat de 'Masterchef' / TVE

Quedem-nos amb el xef d'Illescas. Darrerament ha estat notícia, no per un plat que ha cuinat, sinó per una polèmica frase sobre un conegut polític espanyol. Rodríguez ha concedit una entrevista a TVE i només ha calgut aquesta resposta per saber amb quin color polític no combrega massa, per dir-ho ras i curt. En un moment determinat de l'entrevista, li pregunten "¿A quién llevarías y a quién dejarías preparando bocadillos fuera?", en relació al restaurant. La seva resposta?: "Yo creo que llevaría a todos, a ver si son capaces de poner un poquito de luz. Yo creo que todos caben en la mesa. Si hay algo importante en un restaurante, es que en esa mesa, todos somos iguales"... Bé, iguales, iguales... Hi ha un que no li sembla tan igual, perquè l'ha separat de la resta de polítics... i no en positiu: l'exvicepresident del Govern espanyol i exlíder de Podemos, Pablo Iglesias.

144642043 1575413559313777 4996087360341115292 n
Pablo Iglesias / @iglesiasturrionpablo
pepe
Pepe Rodríguez / @pepe_rodriguezrey

Què ha dit d'ell Pepe Rodríguez?: "...Pero, joder... con Pablo Iglesias... Ha venido para tocar las narices, ¿eh? A ese hay que dejarle hacer bocatas, fuera, sí". Ho diu algú que en el seu programa no ha tingut inconvenient en convidar, xerrar amb ell i ballar-li l'aigua a un membre de VOX, concretament, a Juan García Gallardo, vicepresident de la Junta de Castella i Lleó. En sentir què deia el xef d'Iglesias, un estimat actor català ha encès el forn i ha escalfat l'ambient. Un històric de la televisió i el teatre d'aquest país com Joaquín Kremel. El de Montgat acostuma a dir el que li surt del monyo i a no mossegar-se la llengua. I aquesta vegada no ha estat una excepció.

joaquin kremel GTRES
Joaquín Kremel / GTRES

Kremel ha estat demolidor, deixant per terra no només a Pepe Rodríguez, sinó també als seus companys de jurat a Masterchef, als quals ha batejat amb sobrenoms de traca. Diu l'actor: "Pablo Iglesias se deja la piel para mejorar este país, mientras lo que haces tú en los fogones, Pepe Rodríguez, junto al engolado y a la nietísima, el estómago lo convierte en heces. Quelle différence!!!". Pim, pam, pum. Brutal:

...no es pot afegir res més... No creiem que convidin Kremel a formar part de la pròxima edició de Masterchef Celebrity...