RTVE ha començat per fi amb les primeres promocions de 'MasterChef Celebrity 7', ja hem pogut veure alguns detalls d'aquesta nova edició. Aquesta és la gran basa de la cadena pública de cara a l'inici de la nova temporada. El concurs és l'únic producte que funciona al grup de comunicació. Encara no hi ha data, però començarà el mes de setembre. En poc més de 20 segons podem veure als 15 nous aspirants a xef.

"Les cuines de MasterChef són un lloc molt seriós on es ve a donar-ho tot", anticipa Pepe Rodríguez en una de les proves d'exteriors. "Jo no sabia que venia a la mili", apunta Norma Duval en un repte que se situa en un circuit militar. Dos dels rostres destacables de l'inici d'aquesta nova edició són Miki Nadal i Juanma Castaño, la parella més atípica del concurs que es va alçar amb el trofeu. "MasterChef és l'infern a la Terra".

Jurat MasterChef RTVE
Jurat MasterChef RTVE

Destapat el sou dels membres del jurat de MasterChef

Novament, aquesta edició estarà presentada per Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha. Els membres del jurat es mantenen des de 2013. No és estrany perquè els tres cuiners tenen un bon sou. En un exercici de transparència, RTVE va revelar el sou dels tres integrants del jurat. Aquest ascendeix a un total de 10.000 euros per programa, 130.000 euros per temporada, segons ha pogut corroborar BLUPER després d'una consulta al Portal de Transparència.

MasterChef Boris
MasterChef Boris

No obstant això, els membres del jurat tenen una clàusula al seu contracte. En cap moment no podran col·laborar amb altres programes. Tindran exclusivitat per al desenvolupament d'aquests programes. Tanmateix, aquesta exclusivitat no afecta en col·laboracions amb plataformes de pagament.

La Corporació pública ha donat la dada en respondre a una petició del portal de Transparència realitzada per part del mitjà de comunicació especialitzat Voz Pópuli. En concret, RTVE ha explicat que cada lliurament del talent culinari en la seva pròxima edició costarà al voltant de 578.000 euros. En total, el programa de La 1 tindrà dotze gales, i el seu cost total serà de 6.936.130 euros.

Encara que cada concursant té un caixet diferent, es calcula que perceben uns 15.000 euros de mitjana per programa.