Ahir era la coronació del Rei Carles III d'Anglaterra, però aquest no era l'únic fet ressenyable de la jornada. També hi havia la final de la Copa de Sa Majestat El Rei, on el Reial Madrid va tornar a guanyar 9 anys després... i era l'aniversari de Dani Alves. Els anys que compleixi el brasiler a nosaltres ens importa entre zero i res, però no a Joana Sanz, la seva exnòvia (que encara no exdona, ha d'oficialitzar-se tot), que el felicitava a mode sorpresa. Semblava que Joana havia girat full per complet de la relació amb l'exjugador del Barça i del Pumes, però ahir va demostrar que no. La model de Tenerife va voler tenir un detall amb la persona en què en un moment es va pensar que arribaria a ser l'amor de la seva vida. I ens deixava bocabadats...

Clicant a les històries d'Instagram de Joana Sanz pensàvem que la veuríem prendre el sol, però no. Allà, una foto en gran d'Alves i un text molt emotiu. Allà va: "Hoy cumple años una de las personas más importantes de mi vida. He pensado mucho hacer esta publicación, porque la humanidad no entiende de empatía y amor más allá de una relación, pero allá voy. Me encantaría estar celebrando el 40 cumpleaños con alguna de mis locas ocurrencias... Algún disfraz absurdo o un juego de bubble football. Por poner ejemplos de los últimos años. No se ha podido por un error que salió pagando muy caro, pero confío en que va a dar todo cierto pronto. Aquí sigo y seguiré siempre, de otra forma pero presente", escrivia Joana, amb un coixinet final d'#uncondicionallove. Quelcom que causaria estupor en molts dels seus seguidors.

Dani Alves Instagram Stories Joana Sanz
Dani Alves Instagram Stories Joana Sanz

Una felicitació més que sincera que demostra quant de bona persona és Joana, amb zero odi i zero rancor, encara que Alves l'enganyés de la manera més vil possible. Això sí, Sanz, lluny d'estar pensant tot el dia d'ahir en Alves, va optar per anar a passar-ho bé a la nit. Quin millor pla per oblidar les teves penes i reconfortar les teves alegries que anar a un concert de Lola Índigo? Així va ser... juntament amb un bon amic seu, Joana va acudir al Wizink Center de Madrid per a escoltar l'autora de '4 besos' i molts altres hits. S'ho va passar teta: vindrà també al concert de l'artista dissabte vinent a Barcelona? Tenim mil ganes de veure-les... a les dues: a Índigo per la seva música i a Sanz per la seva personalitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Lola Índigo gira
Lola Índigo gira

Una nova il·lusió?

Més enllà de tot això, l'influencer canària ja ha expressat en més d'una ocasió la necessitat que té de tancar una etapa i obrir una nova era en la seva vida. És complicat i és difícil, més quan ha passat tan poc temps des que va trencar amb Alves i aquest va ser dipositat a la presó. Si a això li sumes que la seva mare també va morir i avui la recorda en el Dia de la Mare, Joana ha de continuar remant. Una cosa que podria estar fent juntament amb un nou amic, que podria ser una de les seves il·lusions. Es tracta d'un paparazzi del cor que l'altre dia hauria estat als voltants de casa seva i hauria anat a menjar amb ella, segons ens filtren a EN Blau. Joana, et mereixes sempre el millor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)