Per informar-se bé cal llegir EN Blau. Ahir molts de digitals es feien eco que Dani Alves "feia fora de casa" Joana Sanz, però tot era una mentida monumental. Una mentida amb potes, una fake news, com la que van publicar l'altre dia d'una detenció de Susanna Griso que mai no es va produir. Ha hagut de ser la mateixa influencer la que surti al pas a desmentir la notícia, una vegada més al seu Instagram. Des d'allà ha estat diàfana, dient que tot el que han publicat els mitjans sobre el motiu de la seva marxa de la seva actual casa és una notícia falsa. La realitat és una altra i deixa en molt bon lloc la model canària. Joana se'n va, però se'n va perquè vol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Així ho ha expressat a les seves històries d'Instagram, on normalment ens sorprèn amb declaracions úniques. La setmana passada ja vèiem a Joana empaquetar capses de casa seva per fer la que, tot semblava indicar, era la seva mudança definitiva. Doncs bé, ella fa aquesta mudança perquè li dona la gana i perquè vol començar una nova vida ben lluny de Dani Alves, de la presó de Brians 2 i de Barcelona. La ciutat comtal li encanta, però li porta molt mals records. Se'n vol anar i se n'anirà: ho té tot llest, encara que es desconeix la destinació. "No entenc la necessitat dels mitjans de comunicació d'inventar-se la vida d'altres persones. Focalitzin en les seves coses", es queixa, abans d'anunciar més detalls sobre el seu nou destí.

Joana Sanz Instagram Stories
Joana Sanz Instagram Stories

Apartament "soleta"

Sanz ha volgut deixar clar que ella no depèn de ningú, ni d'Alves ni de cap altre home. Vol fer vida de soltera per a centrar-se en si mateixa i en un projecte que li fa molta il·lusió, que "aviat" ens revelarà. És per això que a l'apartament en el qual viurà estarà "soleta". "No vaig a casa de ningú ni ningú m'està pagant res. Soc molt resolta i no necessito res de ningú. Parin amb la xafarderia, uff," ha declarat a les seves xarxes socials. I així li ha dit "colorín, colorado" al serial Alves. Joana ni està sent mantinguda pel brasiler ni depèn d'ell. Vol fer una nova vida i traçar el seu propi camí perquè, tal com ha volgut subratllar, l'amor de la seva vida no és cap altre que ella mateixa. Estem amb tu, Joana.

Joana Sanz IG
Joana Sanz IG

Celebra el Dia del Treballador

Ahir va ser primer de maig, Dia del Treballador, i Joana va voler recordar els seus inicis. La model sempre s'ho ha treballat tot ella mateixa i ahir va voler fer un escrit posant això en relleu: "No me llevaron a L.A a fotografiar una campaña pagándome genial por mi cara bonita (que también), si no porque tengo una energía aún más bonita que me ha llevado a conseguir todo lo que me proponga en esta vida. Porque aprendí a no quejarme y tener una sonrisa para todo el mundo, que aunque tu vida personal esté desmoronada, nadie tiene por qué pagarlo y merecen recibir la mejor versión de ti. Porque trabajé desde los 14 años en todo lo que pude para poder elegir, para poder llenarme la boca diciendo “me lo puto merezco porque yo me lo luché”. Seguiré luchando por lo que me apasiona, por crecer y por ser cada día una versión mejorada de mi misma. Feliz día del trabajador". Feliç dia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)