El cas Alves continua portant cua. Des que el passat 30 de desembre sortís a la llum el presumpte cas d'agressió sexual de Dani Alves a la discoteca SUTTON, a Catalunya no es parla de cap altra cosa. Fa ja més de dues setmanes que l'ex del Barça està entre reixes i els seus representants legals ja han posat fil a l'agulla per treure'l aviat. Tanmateix, Alves no només té el front judicial obert: també l'amorós. Molts han estat els rumors de separació i ruptura definitiva entre ell i la seva dona, Joana Sanz, a la qual li hauria posat les banyes, d'allà els seus continus canvis de versió en les testificacions. Però ull, perquè hi ha una periodista que ha assegurat diverses vegades això de la ruptura entre el del Brasil i la model de Tenerife. Ara no tornarà a fer-ho: Joana Sanz l'ha enfonsat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Es tracta d'una periodista VIP de Telecinco que cada vegada té més influència a 'El Programa de Ana Rosa'. És Leticia Requejo, que en el seu dia va ser suposadament empesa per un segurata d'Iñaki Urdangarin en un carrer per als vianants de Vitòria. Ara, Requejo s'ha especialitzat en el cas Alves i, dijous passat, deixava caure una informació, segons ella, exclusiva. Ull: "Després de rebutjar el vis a vis, Alves va trucar a Joana des de presó i li va dir que l'estimava. Això no vol dir que ella es fes enrere amb la decisió de divorciar-se, al contrari. Continua ferma, encara que li han recomanat que deixi de parlar perquè és una cosa que no beneficia cap dels dos." Però atents, que hi ha més...

Leticia Requejo en 'El Programa d'AR' T5
Leticia Requejo a 'El Programa de AR' T5

La reportera de T5 seguia a la tertúlia, encara que ara era Alessandro Lecquio el que apuntava que "Joana està disposada a esperar que ell surti de presó i vol mantenir una conversa quan, el dia de demà, Alves surti". "L'actitud de Dani Alves de buscar un embolic d'una nit convida a pensar que no era la primera vegada i això també ho ha d'estar valorant la senyora. També ha d'estar valorant que hi ha molts indicis que apunten a què això podria ser veritat i això seria continuar convivint amb un monstre, al meu parer. Jo no puc continuar convivint amb una persona que, presumptament, tot apunta que pugui ser així", rematava la prestigiosa Marisa Martín Blázquez. En qualsevol cas, Joana es quedaria amb el comentari de Leticia, que desmentiria per Instagram hores més tard. Sense embuts i sense tallar-se, aquesta és la resposta de la de Tenerife. Curteta i al peu. Al gra:

Joana Sanz IG stories
Joana Sanz IG stories

Doncs sí, amb el gosset flipant i amb uns ulls com a plats li responia amb aquesta indirecta Sanz a Requejo. Joana, per tant, desmenteix tot el que ha dit al llarg d'aquests dies aquesta reconeguda periodista de Mediaset, a la qual no li dona cap credibilitat. Ara, la dona d'Alves està per a una altra cosa: vol desconnectar i poder començar a fer vida normal, tot i que amb el marit a la presó i entre acusacions tan greus, no ha de ser gens senzill. El millor que podria fer Joana Sanz ara és, ja que té diners de sobres, agafar un avió i viatjar amb amigues. Oblidar-se de tot una temporada, gaudir de paisatges paradisíacs i tornar més forta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)