El cas Dani Alves té dues dones com a víctimes. No equiparades, no comparables, no amb el mateix grau de desolació, però el drama no es limita a la víctima que va denunciar haver estat violada. Per ella la Justícia està actuant i se sabrà la veritat judicial. En canvi hi ha una altra dona a qui la justícia no repararà, la dona de Dani Alves, Joana Sanz. A ella el jugador també li ha destrossat la vida. Una cosa és que el declarin culpable o innocent, això ja ho dirà un tribunal penal de l'Audiència de Barcelona si la instrucció acaba veient indicis de criminalitat en el futbolista. Però cap tribunal rescabalarà la parella d'Alves, que veu el marit en presó incondicional acusat d'un delicte repugnant. La dona, i la mare, de Dani Alves, destrossades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Joana Sanz només parla a través del seu multitudinari Instagram de top model de gairebé 1 milió de followers. Una brutalitat. Per tots ells ha enviat un missatge de com es troba just ara que s'ha sabut que vol el divorci. Alguns sospiten que és una estratègia de l'advocat Cristóbal Martell per acreditar que si Alves va mentir a la jutgessa ocultant la relació sexual amb la víctima va ser per temor reverencial a la seva dona, que si sabés la infidelitat hauria demanat el divorci. I que demani el divorci corroboraria aquesta tesi de la defensa. La coartada de la mentida d'Alves seria Joana Sanz. Altres menys malpensats creuen que a Joana li ha caigut la bena dels ulls i no pot seguir casada amb un possible agressor sexual. Ella es limita a explicar com se sent: com una model que somriu desfilant a la passarel·la mentre està destruïda per dins.

Joana Sanz Instagram
Joana Sanz Instagram
Joana Sanz Dani Alves GTRES
Joana Sanz Dani Alves GTRES

Joana Sanz recordant els bons moments amb el seu marit ara empresonat: "Sí, ella sabe sonreír mientras se rompe por dentro". Un poema per explicar un estat d'ànim, de com una dona es veu superada per la situació. A Alves se li ha acabat la vida, a la víctima li han destrossat la vida però a una dona que de la nit al dia es troba casada amb algú que no coneix, que resulta ser una altra persona... això rep l'empatia de moltes dones. Fins a quin punt coneixes a la teva parella? La situació de Joana Sanz és un poema.

Dani Alves Joana Sanz GTRES
Dani Alves Joana Sanz GTRES

La reacció de la model és posterior a les trucades des de la presó amb el seu marit. Segons Telecinco "Joana Sanz le pidió verse en un vis a vis y Dani Alves dijo que no. Después de decir que no, Dani Alves llama desde prisión directamente a la que sigue siendo su mujer. Una conversación telefónica que duró muy poco, en la que apenas se pueden explicar las cosas. Dani Alves le dice que sabe la decisión que ha tomado de divorciarse, pero que no la quiere perder y que la quiere mucho. Esa llamada es de 'no me dejes en este momento solo'. Joana le dice que está pendiente de su presente más inmediato y que quiere tener una conversación para que le dé las explicaciones necesarias. No quiere decir que Joana se eche atrás con la decisión de divorciarse... Se mantiene firme en esa decisión. Joana sí quiere escucharle, que le cuente y le comente cosas. Está dispuesta a esperar, no va a ser en la cárcel, será el día de mañana cuando Dani Alves abandone la prisión". Joana dubta, no el vol veure engarjolat ni mantenir relacions sexuals a Can Brians 2. Està trencada per dins. També és víctima.