Dani Alves segueix en presó preventiva una setmana després que anés a declarar al jutjat. El tribunal el va enviar directe a la presó sense fiança per presumptament haver agredit sexualment una noia a la discoteca SUTTON el passat 30 de desembre. Les reaccions han estat múltiples des d'aleshores: Xavi dient que li sabia greu "per Dani" i després rectificant, el Pumas rescindint-li el contracte taxativament i, finalment, la seva dona Joana Sanz esborrant totes les fotos que tenia en el seu compte d'Instagram amb ell, que no eren poques. Fotos donant-se carantoines, petonets, rient, del seu casament... ja no existeixen. Ara, la model de Tenerife fa un pas més enllà i mostra el que li diuen els seus seguidors a Instagram per privat. Fa mal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

I és que els missatges són molt durs. Seguidors fatxendes de Joana Sanz la insulten, la vexen i la trituren per culpa del seu marit. Un tal 'Nubes Azules' es passa tres pobles i delira, atacant amb vilesa Joana. "Ets una tros de fldp! El teu marit és un violador", escriu. O Sonia, que li diu que és còmplice d'un violador. Encara que el més cruel de tots és un engendrament anomenat Benjamin. Diu, tal com sona: "Aguantaràs amb el violador sent una de cornuda? O millor deixar-lo i demostrar-li que tu també et vas apropar a ell per diners? Jo si fos tu em suïcidaria i així no pateixes que ets un malbaratament de pell. Passa'm el teu onlyfans per poder ajudar-te a viure", remata Benja. Quin tipus més menyspreable...

Joana Sanz IG stories (1)
Joana Sanz IG stories (1)
Joan Sanz IG stories (2)
Joana Sanz IG stories (2)
Joana Sanz IG stories (3)
Joana Sanz IG stories (3)

Joana, després de penjar aquestes captures de quatre pallassos martellejant-la, no pot més i explota, queixant-se que Instagram li ha eliminat una història. "Per prohibir que s'utilitzin certes paraules en missatges no posen restriccions", apunta. Té tota la raó: Instagram, de vegades, arriba a ser molt patètic.

Joana Sanz IG stories (4)
Joana Sanz IG stories (4)

Disposada a girar full

Ningú no sap el que li passa a la dona de Dani Alves pel cap, però segur que no és res bo. El seu marit li ha posat les banyes i és a la presó. Però ella ja ha pres una decisió: esborrar Alves de la seva vida. El brasiler ja no pinta res en la seva vida i és per això que Sanz ha eliminat totes les fotos del seu feed d'Instagram en les quals surten junts. Ciao, Dani. O com diuen al Brasil: Tchau tchau.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

El nou advocat d'Alves va a totes

Cristóbal Martell és l'advocat de Jordi Pujol i ho va ser de Leo Messi. Ara representa Dani Alves i és un veritable martell piló per a l'acusació. És una joia de l'advocacia a Barcelona i Alves l'ha contractat. Avui, després de dues hores de reunió amb l'ex del Barça a Brians II, ha parlat amb un reporter de La 1 de TVE i li ha deixat clar, fora de càmeres, que intentarà treure a Alves de presó, almenys de la preventiva. També ha donat més detalls sobre el motiu dels seus mil canvis de versió. "Martell ens ha dit que Alves es troba tranquil, que quan va donar la primera versió estava en xoc i després va canviar la versió per protegir la seva dona, a Joana, perquè Dani Alves no volia que la seva dona sabés de la infidelitat que havia comès", expliquen al programa 'Hablando Claro'. Veurem com procedeix el cas...

Cristobal Martell judici Trapero informi final
Cristóbal Martell judici Trapero informe final