Dani Alves segueix en presó incondicional sense fiança per la gravetat dels fets i pel risc de fuga. El Brasil no té acord d'extradició amb Espanya: si fuig no torna. La jutgessa no es refia dels canvis de versió del futbolista sobre què va passar als lavabos del reservat del Sutton. Primer va negar conèixer la víctima i després va dir que ella se li va abraonar per acabar dient que van ser relacions consentides. Esperma a terra, ditades als WC de tots dos, una posició ferma de la noia que es nega a cobrar cap indemnització. Alves ha canviat d'advocat i ara té el tauró del Dret Penal a Barcelona, Cristóbal Martell, que ha parlat amb el programa Hablando claro, del català Marc Calderó al migdia de La 1:

Cristóbal Marterll TVE
El periodista i Cristóbal Martell, TVE

Després de 2 hores de conversa entre advocat i client a Can Brians 2, Cristóbal Martell sortia de la presó i parlava, fora de càmeres, amb el redactor de TVE que ha explicat quina és la nova estratègia de Dani Alves, millor assessorat per Martell. Cal recuperar credibilitat i justificar els canvis de versió. I Martell ho té clar, cal fer servir la carta Joana Sanz, la dona de Dani Alves: "Martell nos ha dicho que Alves se encuentra tranquilo, que cuando dio la primera versión estaba en shock y luego cambió la versión para proteger a su mujer, a Joana, porque Dani Alves no quería que su mujer supiera de la infidelidad que había cometido". Curiosament aquesta nova tàctica, dir que va mentir a la jutgessa per evitar que la dona sabés que li havia estat infidel, coincideix amb la nova postura de Joana Sanz, que des d'ahir ha passat de defensar el marit a eliminar totes les fotos conjuntes a Instagram. Això reforça la teoria que la infidelitat havia de ser ocultada per por a la reacció de Joana Sanz.

Dani Alves Joana Sanz GTRES
Dani Alves i Joana Sanz GTRES

El reporter de TVE ha parlat del company de cel·la de Dani Alves: "Es un preso de confianza, brasileño, se llama Coutinho y le llaman el cafetero porque es el que se encarga de recargar todas las máquinas de café. Todos los presos quieren concer a Alves. Le dejan un papel, una camiseta para que se la firme. Los funcionarios no quieren que el resto de presos le vean para que no le fotografien y se filtre la imagen más buscada, Alves dentro de prisión".

Joana Sanz Dani Alves GTRES
Joana Sanz i Dani Alves GTRES

El nou matís de la defensa, la infidelitat, com a causant del temor reverencial de Dani Alves a la seva dona Joana Sanz. Aquest temor és el que l'hauria obligat Alves a mentir a la jutgessa i negar en el primer moment la relació sexual amb la víctima que ara ja no nega. Estratègies amb la dona  de coartada. Martell és un martell.

Cristóbal Martell, penalista amb despatx a la Torre Godó

Martell és un dels advocats més prestigiosos de Barcelona i, com a tal, porta l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i la seva família en la causa de presumpta corrupció que té a les mans l'Audiència Nacional i ha representat el futbolista Leo Messi a la seva litigi per frau fiscal, a més de molts altres casos vinculats amb delictes econòmics. Aquest matí a les portes de RAC 1 hi havia premsa que esperaven no a cap locutor sinó a l'advocat d'Alves. Un geni pels interessos dels seus clients.