El cas Dani Alves es complica cada dia que passa. Es complica per ell, s'entén. Per la Justícia està cada cop més clar. Proves a dojo, esperma a terra del lavabo del reservat de Sutton, testimonis, vídeos, la declaració coherent de la víctima, els diversos canvis de versió de l'ex del Barça, la seva prepotència amb la jutgessa. I ara cau l'última defensa del crac, la seva dona sembla que comença a abandonar-lo. A Joana Sanz li cau la bena dels ulls i el primer gest públic de desaprovació al seu encara marit ha estat prou explícit: esborrar totes les fotos conjuntes que lluïa encara al seu Instagram. Ni Shakira ha fet això. Alves eliminat de l'instagram de la seva dona. Té mala peça al teler quan ni la dona creu en ell:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Fins fa poc la xarxa de les vanitats de Joan Sanz era plena d'imatges amb el seu marit i penjava stories en vídeo defensant-lo. Ja no. El brasiler acaba de prendre una decisió que el defineix: fitxar Cristóbal Martell com a advocat. L'expert penalista és dels més cars de Barcelona i famós per trobar sortides impensables per casos que semblaven perduts. Va aconseguir que absolguessin Ferrovial del cas Palau, està defensant la Família Pujol en un cas que no es jutja mai i ara Alves el necessita. Dona aparença de veure-ho molt malament. I té raó. Els mossos filtren proves molt contundents.

Alves i la seva dona Joana Sanz GTRES
Alves i la seva dona Joana Sanz GTRES

L'advocada de la víctima, Ester García López, ja parlat en una entrevista al portal brasiler UOL. García ha subratllat que ha rebutjat de forma "ferma" i reiterada la possibilitat de rebre una indemnització per part del seu presumpte agressor, a la qual tindria dret, atès que disposa d'una bona posició financera, i només vol que es faci justícia. "La seva frase va ser: 'Si hi ha diners d'indemnització al mig, no et contractaré'. Ella, des del primer minut, em va dir que no. Això ningú ho sap". Tot i això, ha dit témer que "comencin a exercir una pressió mediàtica perquè ella arribi a un moment en què digui 'no aguanto més'" i acabi acceptant una eventual oferta d'acord.

Dani Alves Joana Sanz GTRES
Dani Alves Joana Sanz GTRES

Dani Alves va ser detingut el 20 de gener passat a Barcelona, ​​quan es va presentar a prestar declaració per la presumpta violació d'una dona, que hauria passat el 30 de desembre en una discoteca de Barcelona. El jutjat va decretar la presó incondicional per al futbolista, que ara està en intern a la presó Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires, a Barcelona. Després de la seva detenció, els Pumas UNAM van acomiadar el lateral dret de 39 anys, que va fitxar pel club mexicà el juliol del 2022 per preparar-se per al Mundial. Abandonat pel seu equip i per la seva dona. A la presó matina, menja poc i juga al parxís.