Lamentablement, un dels casos més desagradables dels quals s'està parlant i es parlarà encara molt és el de Dani Alves i la seva suposada agressió sexual a una dona al reservat de la discoteca Sutton de Barcelona la nit passada del 30 de desembre. Veurem en què acaba tot i si el cas es porta a judici. De moment, tot el suport del món cap a la víctima i mentrestant, l'exjugador del Barça i la selecció brasilera, en presó provisional. Testimonis, vídeos, fins a tres declaracions diferents per part del futbolista, la declaració coherent de la víctima, proves que semblen concloents... Veurem com acaba tot plegat. De fet, esperem que tot acabi com hauria d'acabar: fent-se justícia. De moment, al programa d'Ana Rosa Quintana han abordat el tema amb una bomba informativa.

Dani Alves Joana Sanz GTRES
Dani Alves i Joana Sanz GTRES
joana2
'El programa de Ana Rosa' / Telecinco

Més enllà de la gran perjudicada en tota aquesta lamentable situació, la víctima, i amb Alves a Brians 2 des de fa ja uns quants dies, el focus mediàtic s'ha posat també, com a derivada, en Joana Sanz. La fins ara dona de Dani Alves, a qui cada dia que passa li cau una mica més la bena dels ulls. No està passant per un moment agradable. Perquè a més a més de patir tot el procés que ha seguit a l'escàndol del seu marit, fa unes setmanes se li va morir la seva mare. "Corazón, dame fuerzas", demanava ella a xarxes. Unes xarxes on ha hagut de suportar indesitjables que l'han insultat i vexat, traspassant totes les línies vermelles, cosa que ha denunciat públicament. Imbècils que s'han passat tres pobles, delirant i atacant amb vilesa Sanz. "Ets un tros de fldp! El teu marit és un violador" o "Aguantaràs amb el violador sent una de cornuda? O millor deixar-lo i demostrar-li que tu també et vas apropar a ell per diners?". Gent abjecta i miserable. I unes xarxes on Sanz ha esborrat qualsevol rastre de vida en comú amb el seu encara marit, ja que ha eliminat totes les fotos on sortien junts.

joana3
'El programa de Ana Rosa' / Telecinco

I diem l'encara marit seu..., però no sembla que fins massa temps. Perquè fa pocs minuts, El programa de Ana Rosa ha revelat una exclusiva, una dràstica decisió que ha pres Joana Sanz: demanar-li el divorci a Dani Alves. "Podemos confirmar que le ha pedido el divorcio a Dani Alves. ¿Cómo se ha enterado el futbolista? Por sus abogados, que se lo han comunicado, ya que Joana le pidió un vis a vis para decírselo pero él no quiso recibirla"ha explicat la periodista del programa que ha aconseguit la informació. També han dit que Sanz "se arrepiente de las primeras declaraciones defendiendo a Alves. ¿Una decision en caliente?", deixen caure sobre el divorci. "No. Muy meditada y que no se va a arrepentir". Joaquín Prat vol saber si la decisió de Sanz l'ha presa "independientemente de que piense que su marido es inocente o no", cosa que és així, efectivament, tot i que el mateix programa ha deixat clar que "Joana no duda en ningun momento del relato de la víctima".

Dani Alves Joana Sanz boda
Dani Alves i Joana Sanz el dia del seu casament / Instagram
Joana Sanz y Dani Alves Instagram
Joana Sanz i Dani Alves / Instagram

No ha estat l'única bomba informativa que han donat. També han revelat un diàleg entre Joana Sanz i Dani Alves la nit dels fets, la del 30 de desembre, quan Alves va anar a la discoteca Sutton. Es veu que la seva dona li va dir que volia anar de festa amb ell, que volia sortir de nit. Resposta contundent d'Alves?: "me recalcan que el 30 de diciembre, en un principio Joana iba a salir con su marido y amigos y fue el propio Alves quien dijo que 'no era un plan para chicas y que iba a salir con sus amigos'". En veure què han dit al programa de Telecinco, Joana Sanz ha publicat ràpidament un Stories a les seves xarxes socials, al·lucinant i carregant contra el programa d'Ana Rosa:

Joana Sanz desmiente Instagram