El director de teatre Joan Ollé li ha agafat el gust a esbudellar TV3 des de la seva columna a El Periódico. A l’octubre va escriure que Lluís Llach és “el artista del régimen” i va insultar Toni Albà, a qui defineix com a “el payaso tonto del régimen”. I avui hi torna i carrega amb força contra TV3, explotant encara més la idea d’un suposat “règim” a Catalunya.

Toni Alba ACN
ACN

Sota el títol “Cerrar TV3”, el dramaturg català explica per què, juntament amb Vox, PP, Ciutadans i Duran Lleida, comparteix diagnòstic pel que fa la televisió pública catalana. Tot i que proposa una solució diferent que els anteriors: “Yo no estoy a favor de cerrarla, porque dan los partidos del Barça en la Copa y Quatre gats, que dirige y presenta mi amigo Ricard Ustrell”.

joan olle acn

ACN

Joan Ollé no suporta TV3 però vol que continuï oberta. Segons el director, hi ha un munt de proves que demostren el "biaix" de la televisió pública catalana. El Tot es mou, per exemple: “Si quieren hacer la prueba del algodón sobre lo sectario que puede llegar a ser un medio público solo hace falta conectarla un par de minutos después de que el juez Marchena haya sentenciado: “Abandonen la sala”. Se encontrarán con Helena García Melero y sus adictos colaboradores dispuestos a explicarles en qué clave hay que interpretar lo recién acaecido”.

rahola melero tv3

TV3

El dramaturg assenyala amb noms i cognoms els culpables d’adoctrinar els catalans: Bernat Dedéu, Albano Dante Fachin, Iu Forn, Empar Moliner, Iu Forn, Pilar Rahola, Lluís Llach, Santiago Vidal, Jaume-Alonso Cuevillas, Toni Albà i Bea Talegón. També en Toni Soler, de qui diu que “barre para casa” amb programes fets a mida com l’Està passant i el Polònia, i a qui qualifica de “Tuitero Mayor del Reino”. Ollé dispara també contra el nostre diari perquè publica opinions d’en Toni Soler (com de tantes altres persones): “Consulten ElNacional.cat”, diu.

toni soler jair dominguez boca oberta

TV3

Després de l’acarnissament contra Soler li toca el rebre a en Xavier Graset, que presenta el Més 324 cada nit de dilluns a divendres. L’acusa de fer entrevistes-massatge a líders indepes com Elisenda Paluzie o Joan Tardà.

I ara cal calçar-se. Si hi ha un programa que li provoca urticària, aquest és el FAQS: “Nada como el norcoreano Preguntes freqüents. En el que la presentadora, colaboradores, invitados y público ovacionan incondicionalmente a Rahola y tuits hiperventilados sobreimpresos en la pantalla”. Joan Ollé no suporta el programa estrella de les nits de dissabte, i de passada torna a assenyalar la Rahola. El dramaturg els titlla de tribu que está de acuerdo en absolutamente todo”, i fins i tot acusa l’equip del programa de permetre els insults als que, segons Ollé, no són de la seva corda: “Una señora del público llamó “hijo de puta” a Jordi Cañas sin ser inmediatamente impelida a abandonar el plató”.

pilar rahola faqs bona

TV3

La conclusió final de Joan Ollé, fer una televisió a mida per a ell: “No hay que cerrar TV3: hay que abrirla, educarla y democratizarla”. Li ha faltat poc per afegir “desinfectarla”, com diria en Borrell.