S'està lliurant una guerra per salvar la monarquia espanyola en dos fronts, el judicial i el de l'opinió pública. En els tribunals s'alcen veus per exonerar Joan Carles de responsabilitat penal. Segons publica La Razón, veu del poderós Grup Planeta que inclou Antena 3 i La Sexta: "La inviolabilidad protege al emérito y el posible delito fiscal sería difícil de probar"

la razon

La Razón

Pedro J. Ramírez GTRES

Pedro J. Ramírez GTRES

L'editorial del director Ramírez és demolidor: "Solo el fiscal suizo pareció pensar en los españoles. Juan Carlos encargo en la Zarzuela una estructura para esconder los millones que le llegan de Arabia Saudí. La descomunal transferencia de los saudíes a Juan Carlos no está documentada como un regalo ni una donación. Todos sospechamos que es una comisión. No creeremos la palabra de alguien que se ha comportado como un tramposo y mentiroso. Los tribunales decidirán si imputarle por cohecho y evasión fiscal. Si Felipe VI quiere salvar la Corona debe repudiar públicamente la conducta de su padre e instarle a abandonar Zarzuela y el territorio español."

joan carles avio gtres

GTRES

Pedro J. Ramírez és el primer director de diari de Madrid que demana que Joan Carles s'exiliï fora d'Espanya. Ja té en ment una platja del Carib on diuen que ja l'espera una de les seves amants. Als 82 anys res d'exili: judici i presó, com Millet, Montull i Osàcar. Els octogenaris també han de pagar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat