Joan Carles I pot ser, com diu el número que l'acompanya, el primer rei assegut al banc dels acusats. Però l'Estat s'està movent per impedir-ho i la solució és massa evident: fugir. Ja fa mesos que En Blau recull que la idea que li balla pel cap al rei emèrit és tocar el dos al Carib. El 18 d'abril vam publicar que el seu destí és la República Dominicana. El Confidencial y Diario 16 aporten noves dades sobre la fugida del monarca, que tem ser citat a declarar per la fiscalia suïssa.

joan carles ulleres sol GTRES

GTRES

Diario 16 publica que Joan Carles té una nova amant dominicana que l'espera a l'illa del Carib: "Según fuentes consultadas, la llegada del rey emérito a República Dominicana se tuvo que retrasar a causa de la pandemia e, incluso, ya podría disponer su «nueva Corinna», una mujer dominicana, no de raza negra, y que en la actualidad podría estar residiendo en Estados Unidos. A esta mujer se le ha llegado a ofrecer, incluso, que vaya a vivir a la zona de La Romana con el rey emérito".

joan carles peto dona GTRES

GTRES

Pilar Rahola es fa ressò al FAQS de TV3 dels moviments soterrats entre els alts funcionaris de l'Estat per salvar el rei com recull El Confidencial: "El rey emérito debe desvincularse del todo y dejar España. Ese sería su último servicio". L'exili reial seria l'única manera que la institució de la Corona pugui superar l'escàndol de corrupció dels milions evadits que amenaça de destruir-la.

Rahola i Jordi Barbeta sostenen a TV3 que els que controlen la sala de màquines de l'Estat, abans de veure Joan Carles al banc dels acusats prefereix veure'l exiliat. I Felip expulsant-lo de la Família Reial però sense obligar-lo a retornar ni un euro. "No crec que mai sigui perseguit" sosté Rahola. Els experts consultats pel Confidencial matisen: "No podría interpretarse como una huida. De ser requerido para una declaración o cualquier acción de la justicia, volvería y, después, se volvería a marchar". Demà m'afaitaràs. Si Joan Carles marxa al Carib amb una dona, de raça blanca diuen les fonts dominicanes, no torna ni arrossegat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat