Samanta Villar ha tornat a la graella de Cuatro després de que la cadena congelés el programa durant setmanes. Ho va fer amb el capítol dedicat als vicis, sense millorar els resultats de share (3'6 a Catalunya i 5'9 a Espanya), tot i que va resultar colpidor per un protagonista: Jesús, "El Putero", un asturià que es vanta "de haber estado con más de 600 prostitutas". Un exemple radical i provocador d'algú que ha fet de la prostitució una forma de vida personal, fins i tot arribant al punt de violentar l'espectador amb la seva cruesa i manca de filtres a l'hora de explicar-se.

És complicat trobar testimonis de clients de serveis de prostitució, però Jesús omple aquest buit amb escreix. El que va fer al programa de Samanta va ser apologia de la prostitució, de vegades creant el dubte de si és un personatge inventat o si és real. Confessava haver contractat el seu primer servei sent un nen, per continuar amb frases com "no me he gastado más que lo que se gasta un fumador habitual", "desde que dije que soy putero los curas no me dejan entrar en las iglesias" o "un burdel es un lugar al que se va a pasar un buen rato pero con respeto", que van ser el preludi d'afirmacions més grolleres i irrespectuoses. 

El programa el va acompanyar a un d'aquests serveis amb una dona que es feia dir Lady, mentre ell detallava els seus gustos sexuals i examinava la noia amb una actitud fastigosa i tenebrosa. Tan tenebrosa com la seva visita a les tombes dels seus pares, on revelava que era orfe i que pensava que el seu pare "era bondadoso y pensaria que ellas también tienen derechos. Mi madre era más recatada y diría: Jesusín, ¡cómo dices estas cosas por la tele!. Creo que estarían orgullosos de ". Tot i que va deixar obert un dubte si el seu pare també era un putero. Un festival d'animalades que el protagonista continuava amb "no hay nada más bonito que fumarse un porro e irse a la cama con una prostituta" o parlant de la seva familia (dos nens amb dues parelles diferents; una d'elles, treballadora del sexe): "Mi hijo es un hijo de puta"

Samanta es va acabar trobant amb ell per tractar d'entendre les seves motivacions i qüestionar el tracte que dona a les prostitutes, però no va quedar satisfeta amb les respostes. L'audiència del programa tampoc, que va censurar el testimoni de l'asturià, que això sí: havia aconseguit convertir-se en el veritable centre d'atenció d'un programa que va tocar d'altres temes al voltant dels vicis com el telèfon mòbil, una dona que fumava glàndules de gripau o l'addicció pel salt base. Pecatta minuta al costat de Jesús, "El Putero".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat