L'actor Jesús Castro és un home amb caràcter. Un de fort, a més a més. L'andalús ho va demostrar a 'Masterchef Celebrity', enfrontant-se en un duel de galls amb el xef i jurat Jordi Cruz. El seu intercanvi dialèctic era més propi del pàrquing d'una discoteca a les 6 de la matinada que d'un programa de televisió suposadament blanc i familiar. No van quedar com a amics, ni molt menys. Tampoc s'estima gaire el format, al que va adreçar paraules gens elogioses fa algunes setmanes. "Mi experiencia fue nula. No me adapté al programa ni a las teclas que tocaban para ellos tener contenido". Castro seguia la senda marcada per Jorge Javier Vázquez, que va assegurar a 'Sálvame' que la majoria dels famosos que havien passat pel talent no parlaven gens bé ni de la mecànica ni de les seves dinàmiques. No fa presoners. I ho ha tornat a demostrar en una topada amb la premsa pels carrers de Madrid. 

Jordi Cruz contra Jesús Castro Masterchef Celebrity RTVE

Jordi Cruz contra Jesús Castro a 'Masterchef Celebrity' / RTVE.es

En Jesús es va enfurismar quan va veure paparazzis i reporters d'agència prop de la terrassa on prenia alguna cosa envoltat d'amics i de la seva nòvia, Alba Casillas. La cosina de l'exporter del Reial Madrid va esbombar la relació a l'abril a través d'un vídeo força íntim de tots dos al llit. Això va servir de toc d'inici per a l'interès de la premsa del cor, fet que no li ha agradat gens ni mica. Si més no quan gaudeix del seu temps lliure, ja que als photocalls i esdeveniments el seu comportament és ben diferent. Castro ha protagonitzat una escena lamentable, amenaçant els professionals que tenia al voltant mentre intentaven agafar un taxi per fugir de la zona. "Entiendo que la cosa está muy mal y no tenéis temas, y lo siento. Puedo ser pacífico y atenderos de una forma educada, también puedo no serlo y créeme que no queréis. Si me pongo a malas este señor no graba y esta señora no pone el micro.. Tot això amb una mirada poc amistosa i molta tensió. La revista Semana publica un vídeo al respecte. El pots veure clicant aquí.

Alba Casillas, Instagram

Alba Casillas i Jesús Castro / Instagram

Alba Casillas, Instagram

Alba Casillas / Instagram

Jesús Castro se enfrenta a la prensa EP

Jesús Castro s'enfronta a la premsa / EP

Jesús Castro con Alba Casillas EP

Jesús Castro amb Alba Casillas / EP

Es pot tenir raó en la teva queixa, però perdre-la en una fracció de segon quedant com a un perdonavides. Menys fums, i no precisament el de la cigarreta.