Any 2016. Alba Casillas, la cosina d'una icona del Reial Madrid, Íker Casillas, participa al programa Mujeres y hombres y viceversa per trobar parella entre diferents pretendents. La tronista, cinc anys enrera, tenia cara de nena, un rostre angelical, mirada d'innocència i aspecte juvenil propi de l'edat que tenia.

prima casillas3

prima casillas2

prima casillas4

Alba Casillas a 'Mujeres y hombres y viceversa' (Cuatro)

Cinc anys més tard, ni rastre d'aquella noia. Com a mínim, d'aquella noia amb aquella cara i aquell cos. Perquè la cosina de Casillas, com si fos aquell cosí de l'anunci de Zumosol, és una altra. No sabem si a base de sucs de fruites. Probablement hi hagin tingut més a veure les nombroses visites a quiròfan. S'ha passat el bisturí per tota arreu. S'ho ha operat tot, pòmuls, llavis, pits, ulls, celles, melic, llengua o el dit petit del peu... Fins aconseguir la imatge que ella vol, però que no té res a veure amb el record que tenien d'ella els seguidors del programa. Fixin-se en com era abans i com és ara Albita Casillas, com es fa dir a Instagram:

El canvi més radical de la història. Íker Casillas ha estat uns anys vivint a Porto i ara ha tornat a Madrid. Probablement no l'hagi reconegut. Una xarxa on ha deixat al·lucinats els fans. Amb tota una declaració d'intencions pròpia d'una frase en una tassa de cafè de Mr. Wonderful: "Dios me hizo así, cualquier queja hablen con él, o con mi cirujano, haya paz. No tengo la responsabilidad de ser como los demás esperan que sea. Es su error, no mi defecto".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat