Jesulín de Ubrique i Belén Esteban són en aquests moments la cara i la creu de la televisió. Quan va néixer Andrea Janeiro, la col·laboradora de 'Sálvame' va fugir d'Ambicions amb ella en braços. Aquella tímida jove amb la cabellera rossa va trencar el seu silenci i va concedir la seva primera entrevista a 'Tómbola'. No va dubtar a atacar el torero, que mantenia una nova relació sentimental amb María José Campanario. Però no només a ell, també a la resta de la seva família. Segons la de Paracuellos, el torero mai no es va ocupar de la seva filla gran. Mai no li ha donat ni un sol euro.

Belén Esteban ha aconseguit mantenir-se en televisió 20 anys, però el seu recorregut ha acabat. Divendres passat, la directiva de Mediaset va comunicar la cancel·lació sorpresa de 'Sálvame'. El programa de Jorge Javier Vázquez posa punt i final després de 14 anys d'història. Encara que a tots els ha agafat per sorpresa, sabia que els rumors eren sobre la taula.

Jesulín d'Ubrique Camino a casa ATRESPLAYER
Jesulín d'Ubrique Camino a casa ATRESPLAYER

La col·laboradora ja ha dit en diverses ocasions que a fi de 'Sálvame' està el final de la seva carrera televisiva. La fàbrica de la tele li va donar una gran oportunitat el 2009, en el seu pitjor moment, i els serà fidel per sempre. Als seus 50 anys Belén Esteban no necessita més popularitat ni diners. Pot viure tranquil·lament sense treballar, a més té ganes de passar temps amb la seva filla i especialment amb la seva mare, que està molt gran.

Jesulín de Ubrique s'instal·la en televisió per solucionar els seus deutes

Fa anys que Jesulín de Ubrique arrossega seriosos deutes que no aconsegueix solucionar, per això ha fitxat per la televisió i és un dels rostres del moment. Després de participar amb èxit a 'El Desafío', ara provarà sort als fogons de 'MasterChef Celebrity 8', però a més aprofita per realitzar entrevistes en tots els programes com 'El camí a casa, 'El Hormiguero' o 'La meva casa és la teva'.

Jesulín d'Ubrique ATRESMEDIA
Jesulín d'Ubrique ATRESMEDIA

El marit de María José Campanario s'està fent d'or amb la seva faceta televisiva. A 'MasterChef' serà un dels concursants més ben pagats, 30.000 euros setmanals, un gran enrenou.

Jesulín de Ubrique mai no ha atacat públicament a Belén Esteban. La mare d'Andrea Janeiro ha fet malbé la seva imatge, però aquest mai no s'ha defensat. No ha volgut fer mal a la col·laboradora. Mai no parlarà d'ella perquè la seva pròpia filla li ho ha prohibit. És per això que en cap entrevista no esmenta a Andrea, no és perquè no la vulgui com a la resta.

Belén Esteban va titllar el marit de María José Campanario de "desgraciat" i el va acusar de ser "mal pare". "Ven una felicitat que no té. En comptes de tres fills són quatre i és molt injust. N'hi ha alguns que no tenen ofici ni benefici (referint-se a Julia Janeiro) i se'ls dona tot i n'hi ha una que té una carrera amb matrícula d'honor i no se li dona res", va exclamar.

Amb el seu silenci, Jesulín de Ubrique ha acabat amb Belén Esteban per sempre.