Jesulín de Ubrique és en aquests moments el personatge més cotitzat pels mitjans de comunicació. Durant dues dècades ha romàs a l'ombra i se l'ha conegut en televisió per les entrevistes que concedia Belén Esteban. La tímida jove de cabellera rossa va trencar el seu silenci quan va fugir d'Ambicions amb el seu nadó en braços, i des d'aleshores va arrasar i va connectar amb el públic. Totes les cadenes van començar a anomenar-la, així com les revistes, i ha aconseguit aguantar el mateix tema durant divuit anys, fins que Andrea Janeiro va assolir la majoria d'edat i el va fer prometre a la seva mare que no parlaria mai més del seu pare.

Ni Jesulín de Ubrique no pot parlar de Belén Esteban, ni Belén Esteban de Jesulín de Ubrique. Ella continua vinculada a 'Sálvame', i encara que li intenten collar les femelles, es mossega la llengua, tot per una promesa que l'està fent perdre milers d'euros, ja que no interessa tant com abans. El mateix el succeeix el marit de María José Campanario. Ara mateix es troba centrat en un 'tour' televisiu. El torero està disposat a sanejar els seus comptes i la seva feta malbé imatge pels comentaris de la mare de la seva primera filla amb programes totalment blancs.

Jesulín d'Ubrique Camino a casa ATRESPLAYER
Jesulín d'Ubrique Camino a casa ATRESPLAYER

Jesulín de Ubrique no parlarà d'Andrea Janeiro en cap programa

L'any passat va participar a 'El Desafío' i sembla que l'experiència li va encantar. Jesulín de Ubrique no es va alçar amb la victòria però va quedar finalista. Va participar en els deu programes i va demostrar la seva capacitat de superació. Aquesta setmana el torero també s'ha deixat veure en 'El Hormiguero' al costat d'Albert Espinosa per promocionar el nou programa d'entrevistes 'De camí a casa' que s'emetrà aquesta nit a La Sexta.

Molt aviat també se li podrà veure amb Bertín Osborne. Jesulín de Ubrique serà el primer convidat de la nova temporada de 'Casa meva és la teva'. A més, aquest mes de maig el torero començarà els enregistraments de 'MasterChef Celebrity 8', és un dels concursants confirmats de la nova edició.

Jesulín i María José CANAL SUD
Jesulín i María José CANAL SUD

Tanmateix, ni en 'De camí a casa, ni a 'La meva casa no és la teva', ni tan sols a 'MasterChef' no parlarà de la seva relació amb Belén Esteban o d'Andrea Janeiro. En alguna ocasió esmenta els seus tres fills amb María José Campanario, però mai a la seva filla gran. És com si no existís. I de vegades es pensa que Jesulín no recorda Andrea, però simplement està complint la promesa de la jove.

Jesulín de Ubrique sap que es dispararia el seu caixet si parlés d'Andrea Janeiro o si la jove volgués participar amb ell en algun programa, com per exemple visitar-lo a les cuines de 'MasterChef', però això no succeirà mai. Ella vol ser una persona totalment anònima i els seus pares respecten la seva decisió.