Belén Esteban és el personatge televisiu més conegut d'Espanya. A començaments dels 2.000, Jesulín de Ubrique va donar a conèixer una tímida jove amb cabellera rossa. Es van enamorar. La de Paracuellos va arruïnar la vida de milions de dones que estaven boges pels andamis del famós torero. No es van casar però van donar a llum una nena, l'única filla de la tertuliana, Andrea Janeiro. Al cap de pocs mesos del seu naixement, Belén la va agafar en braços una matinada i va fugir d'Ambicions farta del bullying que va patir per part de la família del pare de la seva filla. Allà va començar el seu aterratge en televisió. Per poder mantenir la seva petita va acceptar la primera entrevista televisiva a 'Tómbola'. Per primera vegada va parlar de Jesulín de Ubrique, de la seva família i dels problemes que existien entre ells. Des d'aquell moment s'ha mantingut 20 anys en antena parlant de Jesulín i la resta d'integrants d'Ambicions.

Ara Belén Esteban viu feliç. Totalment recuperada de les seves addiccions, enamorada de Miguel Marcos, el seu suport més important, amb la seva filla ja immersa al món laboral després de formar-se en audiovisual amb una carrera universitària, i amb una situació econòmica resolta. La col·laboradora només pensa a gaudir de la vida. Quan vaig acabar 'Sálvame' té clar que no tornarà a la televisió. Vol passar temps amb els seus, especialment la seva mare, que encara que està bé de salut, cada dia és més major.

Belén Esteban i Dani DJ
Belén Esteban i Dani DJ

Belén Esteban canvi radicalment quan va deixar Jesulín de Ubrique. També en el físic. Al llarg d'aquests anys s'ha sotmès a diverses operacions estètiques. S'ha augmentat el pit, s'ha operat el nas, i s'ha tret les bosses dels ulls. "La meva autoestima ha millorat. No tenia pit, i ara em poso biquinis fins i tot de triangle", ha reconegut.

La cirurgia estètica ha estat molt present en la seva vida, i ha estat la primera vegada que parla dels seus retocs sense embuts i fora de Mediaset. "No m'agradava absolutament res, però clar, fins que vaig començar. Porto posat el pit, que per a mi és la millor operació que em vaig fer. Em vaig operar el nas i em vaig treure les bosses dels ulls", i assegura que gràcies a aquestes intervencions, "la meva autoestima ha millorat. Jo em posava un biquini i no tenia pit, i ara em poso uns biquinis que me'ls poso fins i tot de triangle".

El tatuatge en homenatge a Jesulín de Ubrique

Però ni amb operacions Belén Esteban ha volgut desvincular-se del seu passat. La col·laboradora porta una marca a la pell que l'uneix encara a Jesulín de Ubrique. Quan estava tan enamorada d'ell, es va fer un tatuatge del mític toro d'Osborne que es veia a totes les carreteres espanyoles. Encara el llueix orgullosa, encara que no estigui orgullosa del pare de la seva filla. Es va veure en una de les seves últimes fotografies d'Instagram on celebrava el milió de seguidors a la xarxa social com Déu la va portar al món.