Jennifer Aniston ha expressat el seu descontentament amb la cultura de la cancel·lació, una tendència en la qual les persones són condemnades i excloses per les seves accions o declaracions, sovint sense proves o sense tenir l'oportunitat de defensar-se. En una recent entrevista concedida a la revista Wall Street Journal, la protagonista de 'Una esposa de mentira' va dir que està "farta" de la cultura de la cancel·lació. "No entenc el que significa", va dir l'actriu. "No hi ha redempció?". "No sé. No poso a tothom al cistell d'Harvey Weinstein", va afegir.

L'exesposa de Brad Pitt feia menció cap al productor i depredador sexual per justificar la seva opinió, narrant també una de les seves experiències al costat d'ell. "No era el tipus de noi del que dius: 'Déu, no puc esperar per sortir amb Harvey'. Mai. En realitat, pensaves: 'Oh, Déu, està bé, cal aguantar'. De fet, record que va venir a visitar-me mentre feia una pel·lícula per proposar-me'n una altra. Recordo haver tingut conscientment a una persona al meu remolc", va declarar Jennifer Aniston sobre aquest moment incòmode.

El cert és que l'actriu no és l'única celebritat que ha criticat la cultura de la cancel·lació. Altres famosos també s'han pronunciat en contra d'aquesta tendència. La cultura de la cancel·lació ha estat objecte de debat en els últims anys. Alguns defensors d'aquesta tendència afirmen que és necessària per responsabilitzar les persones que han comès actes de discriminació o assetjament. Mentre que altres com Jennifer Aniston afirmen que la cultura de la cancel·lació és perillosa i pot conduir a la censura i a la supressió de les veus dissidents.

Polèmic tractament de Jennifer Aniston

Més enllà de la seva opinió sobre la cultura de cancel·lació, la famosa ha estat tendència en els últims dies pel seu polèmic tractament de bellesa. La celebritat que va saltar a la fama en la sèrie 'Friends', va reconèixer que un especialista de bellesa li va recomanar utilitzar un producte provinent de semen de salmó. Això va causar una forta sorpresa i rebuig entre els seus seguidors, el que va obligar que sortís aclarir aquesta situació. "En primer lloc, vaig dir: 'Parles seriosament? Com s'obté l'esperma de salmó?'", va revelar. Després de sotmetre's a una màscara facial que es va fer, no va trobar grans canvis en el seu aspecte físic, ja que buscava un rejoveniment i per això va deixar d'utilitzar-ho.

Segons Paparazzi, diverses proves i estudis que s'han realitzat en els espermatozoides d'aquest peix assenyalen que té grans propietats. Especialment en la curació de ferides i tot el que concerneix cures de la pell, el seu impacte acaba sent molt positiu. Dins de la qual cosa es fa Jennifer Aniston, un dels mètodes que més controvèrsia és que una vegada per setmana se sotmet a injeccions. El que li apliquen al seu rostre són pèptids de col·lagen, que resulta ser molt modern i per a Aniston estan catalogats com "el que vindrà en el futur". Tot per mantenir la bellesa que sempre l'ha caracteritzat.