Qui és Javier Rigau? Aquesta pregunta fa dècades que ronda a la premsa rosa a Catalunya. És un senyor català que es va fer famós per ficar-se al llit de l'actriu italiana Gina Lollobrigida quan ell tenia... 15 anys. Rigau va saltar a la fama quan ja d'adult la parella va fer públic el seu amor i es van arribar a casar per poders, és a dir, no en una cerimònia conjunta sinó que Rigau va obtenir un poder de l'anciana Gina que li permetia casar-se amb ella. I la Justícia no ha anul·lat el poder. És el vidu, i hereu, de la diva italiana, morta la passada setmana a l'edat de 95 anys. Es portaven 34 anys. Ell en té ara 61 i ja no és com el recordàvem:

JAVIER RIGAU ABANS

Rigau i Gina, feliços, GTRES
Rigau i Gina, feliços, GTRES

JAVIER RIGAU ARA

Javier Rigau 61 años funeral Gina GTRES
Javier Rigau 61 anys funeral Gina GTRES

Durant el funeral a Roma la premsa va acostar-se aquest senyor que s'assembla a Javier Rigau. Ho és. Ha estat com tornar als anys 90 i recordar el seu mític crit "¿Dónde está el coche?" a les portes dels antics jutjats de Família de Barcelona, en plena Via Laietana, bramant pel mòbil contra el seu xofer mentre la premsa el gravava. El va fer viral el programa APM de TV3: "Estoy con las putas cámaras aquí, ven aunque sea en contra dirección, dónde está el coche?". Cridant com un energumen a ple carrer amb els micros d'Antena 3 tractant el servei com a inútils:

Youtube

En una entrevista a La Razón Rigau segueix la guerra contra l'entorn de Gina als quals acusa de segrestar-la als 95 anys: "Estoy mal porque se han removido muchos recuerdos. Es una tristeza Pero doy gracias a Dios por haberme podido despedir de Gina. Cuando su hijo Milko y su nieto Dimitri me llamaron viajé a Roma y he estado con ella hasta que falleció. La dejaron sola en el hospital. Estos últimos años han sido muy tristes. Estaba manipulada, aislada y secuestrada emocionalmente por personas malvadas. Ya se verá la verdad de todo lo que he contado a lo largo de estos años cuando condenen a estos sinvergüenzas. Yo les demandé. Desde el 2010 le destruyeron la cabeza con un lavado de cerebro hecho a través de «la técnica de la persuasión de la mente». La fiscalía de todos los países sabe de qué hablo. Se trata de personas mayores a las que se les pone en contra de la familia y los amigos para aislarla y después la depredan económicamente". Està molt canviat pel pas del temps: 61 anys, no s'ha tornat a casar ni a tenir fills:

Javier Rigau viudo de Gina Lollobrigida GTRES
Javier Rigau viudo de Gina Lollobrigida GTRES

Un nen català de 15 anys mantenint relacions sexuals amb una diva italiana de 50. A ella la van acusar de "pederasta, nimfòmana, pocavergonya i asaltacunas" Rigau és un personatge entre aristocràtic i decadent, entre tèrbol i magnètic, que mereix ell sol un documental. El gran desconegut de la premsa rosa catalana, el vidu de Gina. Veurem ara que passa amb l'herència i que en rasca Javier Rigau, el de dónde está el coche. Les dives eren dues.