Ronald Koeman ha estat un bluff. L'entrenador de Bartomeu queda clar que no pot ser l'aposta de Joan Laporta per la temporada 2021-2022, la primera que planificarà la nova directiva.  L'holandès, que no venia precedit d'èxits, porta setmanes amb un mantra fabulós: "Si guanyem tots els partits que queden serem campions". Comptava que Madrid i Atlético perdrien punts. El que no va dir és que el seu Barça s'arrossegaria incapaç de guanyar dos partits seguits. D'empat en empat, a casa o contra el poderós Llevant. Un desastre que a TV3 ja veuen com una sentència. Qui parla clar no fa Esports. Jair Domínguez:

jair dominguez TUIT

Jair Domínguez @jairdominguez

Jair Domínguez, Instagram

Jair ho deixa clar l'endemà de perdre la Lliga a Llevant: "Poso la tele i veig que Koeman encara entrena el Barça". El co-presentador d'Està passant se sorprèn de com pot ser que encara Laporta no hagi acomiadat Koeman. És evident que hi posa ironia i ja no ve de dues setmanes per anunciar un canvi de míster, però és una veu poderosa, 100 mil followers, de TV3, segon programa de la seva franja, i amb moltes complicitats entre els culers. Jair fa el tuit que no fan (o no poden fer) els companys d'Esports. 

koeman efe

TUITsa

Koeman enfadat a Llevant, EFE

Tota la il·lusió està posada en el retorn dels seguidors al camp, en Laporta prenent decisions, en Messi retirant-se al Barça i en fitxar grans jugadors i un bon entrenador. I si calen més diners, que els socis es gratin la butxaca. El club és seu.